reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mam nadzieję taką dziewczyny, że żadna poważna choroba się nie rozwinie i wszystkie zarazy pójdą sobie precz.

kasia u nas zębów też nadal brak :-D

reklama
buziaczki dla wszystkich ośmiomiesięczniaków :tak:
Agutku u nas też jeszcze zębów nie widać ale pani doktor powiedziała że wyżynają sie górne jedynki bo dziąsła już rozpulchnione :tak:
jutro wyjeżdżamy więc ide wreszcie spać :-p
pewnie przez jakich tydzień mnie nie będzie. Zdrówka dziołchy :-p:happy:

a ja dzisiaj pierwsza cos skrobne, bo jak stara babcia wstałam o 5:szok::szok::szok: jakis wirusik mi kompa zainfekował i szlak mnie trafia bo otwieraja mi sie jakies okienka a ja nie wiem co z tym zrobic, chyba mój m bedzie musiał to zobaczyc.
malaga fajnie jest miec swój biznesik, ale niestety nie wiem kiedy zaczne zarabiac tak dla siebie, wiec jak na razie bede bez wypłaty- tzn oddam na podatki:crazy::crazy:
no dobrze dziewczynki spadam sie kapać i szykować do pracy a wam życzę miłej sobotki

Dzień Dobry,

Agutku życzymy dużo zdrówka Toli i Tobie również:-),

Noc minęła, jak zwykle z pobudkami oraz przerwą na zabawę ok. godz 5.00:no::szok:

MY usypianie mamy opanowane, ale teraz uczymy sie spac w spiworku, bo fikacz z mojego Piotrusia jest satraszny:angry:

witam dziewczynki
malaga jeszcze odemnie najserdeczniejsze zyczonka:-)
justin milego wyjazdu;-)
Agutek zdroweczka dla Was
roksi my tez do 8 ale z 3 pobodkami w nocy (3 to juz nie jest zle;-))
Tristan pare dni temu po 2 kroczkach wywalil sie na samochodzik i od tego czasu boi sie chodzic:szok:
puszczala sie odwaznia ,az za odwaznie , a teraz jak nie trzyma sie obiema raczkami to sie nie ryszy :szok:
a jeszcze zlazi w wyrka naszego i wlazi , ale na glowe wiec uczymy go zeby najpierw nozki potem glowa ale narazie mu nei idzie:-D. glowa prowadzi:-D:-Dpewnie tez do pierwszego upadku;-). no nic musza sie te nasze dzieci poobstukiwac chyba zeby sie nauczyly ze tak sie tego nie robi:tak:

Hej :-).

Karolek całą noc przespał w łóżeczku, obudził się dopiero o 6-tej :tak:. A teraz znowu śpi.

A my z mężem byliśmy wczoraj na piwku i jakaś niewyraźna dzisiaj jestem ;-). Poza tym od wczoraj boli mnie szyja, bo mi się coś w kręgosłupie przestawiło :-(.

Agutku, jak tam sie Tola czuje dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej...

Witajcie:-)
ale pustki tutaj:szok:
u nas zmiana czasu za bardzo nie wpłyneła na Natalkę obudziła się 20minut wcześniej:-) gorzej wieczorem bo mała o 18 bedzie już miała odpływ:confused2:
my dzisiaj idziemy na chrzciny:tak: ale jakoś mi się nie chce:zawstydzona/y: mam lenia:zawstydzona/y:

A u nas młody wstał normalnie, o 6:00... tylko że starego czasu. Teraz jest 8, a on już śpi. Nie wiem jak wytrzyma do 19-tej :no:.

Teściowa uszyła Karolowi poszewkę z tasiemkami, które przywiązuje sie do szczebelków, żeby się nie odkrywał. Górny brzeg kołderki przywiązuje się do 4-tego szczebelka. A mojemu dziecku i tak się udało wyleźć spod kołdry i położyć się na niej w poprzek :tak:.

reklama
Witajcie :-)

Wczoraj wieczorem byliśmy z mężem w knajpie ze znajomymi :-) Z Piotrusiem została babcia :tak:
Bawiłam się świetnie :-D Synuś spał smacznie (uśpilśmy go przed wyjściem), nie dokuczał babci ;-):-)

blueberry - zdolnego masz synka :-) Piotrek też jak chce się wygrzebać spod kołderki, to nie ma siły, żeby tego nie zrobił :-D

Miłej niedzieli dziecwczyny :-)

Do góry