reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dziękujemy wszystkim za życzenia:tak:,

Kamilas trzymamy kciuki, pokaż wszystkim, którzy cie krytykują, że nie mamją racji, dasz sobie radę:-),

powiedzcie coś o tym szpitalu, bo niestety z braku czasu BB jest ostatnio moim jedynym źródłem informacji, czy to tylko oddział połozniczy, czy inne też, bo mój kuzyn miał tam operację w zeszłym tygodniu.

reklama
Gospodarka nieruchomościami na Uniwersytecie Ekonomicznym czyli starej Akademii Ekonomicznej :-) ale na szczęscie na miejscu w Krakowie.
Serio, AE się przemianowała? Ale jaja :-D.
A ja zaczęłam studia podyplomowe zanim zaszłam w ciążę i nie mogę ich skończyć ;-). Tylko że ja mam te studia w Katowicach.

dziękujemy bardzo za życzonka a ja pędze ogladać fotki na zamkniety:-D

aha, neostradka w pracy mi oczywiście nie działa, niewiadomo czy to wina modemu czy lini tel, szok

A my przed chwilą znowu wylądowaliśmy u pediatry :-( Tym razem antybiotyk. Nie wiadomo co jest grane. Ale tak zaczęła nam córka świszczeć jak się zmęczyła podczas zabawy, że się przeraziłam :-( Jeju niech w końcu będzie wszystko ok.

A my przed chwilą znowu wylądowaliśmy u pediatry :-( Tym razem antybiotyk. Nie wiadomo co jest grane. Ale tak zaczęła nam córka świszczeć jak się zmęczyła podczas zabawy, że się przeraziłam :-( Jeju niech w końcu będzie wszystko ok.

dużo zdrówka życzymy Tolci, żeby wszystkie wirusiki z niej w końcu wyszły

Agutku zdrówka dla Gwizdełki:-)

News:-D idę od poniedziałku do pracy:tak: muszę jakoś z mamą ustalic grafik pracy:baffled: w poniedziłek, wtorek i czwartek pracuje od 14-20 środa i piątek od 9-14 sobota wolna:-D mam nadzieje że jakoś to pogodzimy:tak:
moja szefowa mieszka pare pieter wyżej:-D:-D:-D

reklama
Roksi gratulacje. Czym bedziesz się zajmować, jeśli to nie tajemnica.
Ja złożyłam dzis podanie w sprawie pracy. Tak się sklada, że pracuje tam moja siostra i dowiedziała się, że ta rekrutacja to lipa - mają juz kogos na to stanowisko. Zreszta ja nie umiem przekonywac do siebie ludzi na takich rozmowach kwalifikacyjnych.

Do góry