reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a mnie się tabelka sprawdziła:-D:-D
agutek- ale macie fajnie (poza pustymi portfelami oczywiście)

oj dziewczynki jestem skonana, Wiktoria się wyszalała w wannie ze mną i ładnie sobie śpi i ja chyba zaraz do córeczki dołączę:-D:-D
miłej nocki dziewczynki

Mała była z nami cały dzień i dzielnie to zniosła.
Drzemki wypadały akurat podczas jazd samochodem, a potem w wózku leżała.
też bylam dwa razy z malutką na takej wprawie:tak: do Katowic mamy 70km, do Łodzi 130km i tak samo jak u Agutka malutka spała podczas jazdy samochodem:tak:
Agutku pochwal się nowym nabytkiem:tak:

Cześć dziewczyny,
ja nie zaglądałam do Was bo nie miałam czasu i siły:zawstydzona/y: Wiktoria w nocy niestety się budzi i albo płacze, albo chce się bawić. W dzień śpi bardzo mało. Cały czas chce chodzić. A ja jestem nieprzytomna z niewyspania.

Tabelka się sprawdziła :-)

też bylam dwa razy z malutką na takej wprawie:tak: do Katowic mamy 70km, do Łodzi 130km i tak samo jak u Agutka malutka spała podczas jazdy samochodem:tak:
Agutku pochwal się nowym nabytkiem:tak:

My jechaliśmy 100km w jedną stronę :tak:
Co do tabelki nie sprawdziła mi się. Zgadzałoby się gdybym brała pod uwagę wiek rocznikowo, a przy skończonych latach powinnam mieć synusia :-p

Potem pstryknę foto i pokażę :-)

A moje dziecko już wyspane :angry:
Szkoda, że ja nie :sick:

witam dziewczyny
my na urlopie w pl jestesmy jeszcze do jutra
wesele mamy juz za soba i swietnie sie bawilismy

i jeszcze synus odrazu usmiecha sie do dziadow w samolocie wszytkich zaczepial i cala reszta rodzini sie w nim rozkochala
i niuniek wyjechal na urlop bez zabkow a wraca z 4 :tak::tak::tak: 2 na dole i 2 u gory sie przebily w ciagu ostatnich 3 dni .ale byl mega marudny i nie spal po nocach wiec ciesze sie ze przeszlismy przez to bedac w pl bo dzidki zabierali go rano i my moglismy pospac pare godzinek po nie przespanej nocy:tak:. zmykam jeszcze na miasto i odezwe sie w piatek albo w weekendzik .

acha zyczenia dla Toli (troche puzno ale szczerze)

reklama
ale w Czestochowie ładana pogoda:-) a w pogodzie mówili że w sobote będza 4 stopnie i mróz w nocy:szok:
wczoraj kupiłam małej butki na zime:tak:

Do góry