reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień Dobry:-)
u nas od rana łada pogoda:tak: nocka taka sobie:-( kiedy się skończy ten ząbkowy horror:sorry:
wczoraj moja sąsiadka powiedziała mi że jest jakis żel przyspieszający wyżynanie ząbków:szok: ale nie dopytywałam się nic więcej bo wydawało mi się to troszkę śmieszne:-D
ostatnio Pan w aptece powiedział mi że najwięcej składników znieczulających ma Bobodent:tak:

Dziewczyny mam pytanko sprawdziła wam się ta tabelka Komu Ch�opca, Komu Dziwczynk� ?

Witam :tak:
Mi się zgadza .

Moja Madzia w nocy dalej budzi się kilka razy ale nie płacze tylko marudzi. :-( Wierci się dotąd na łóżeczku aż ją wezmę do siebie. Pociągnie trochę mleczka i usypia.
Też myślę już o kąpieli w wanie bo pokój zawsze jest zachlapany. Oczywiście tatuś się z niunią musi powygłupiać a mamusia później pościera:no::-):baffled:

mi sie tabelka nie sprawdza.
co do ząbków to chyba znowu go bolą bo wczoraj mu dałam chrupka i jak ugryzł to się strasznie zapłakał. teraz męczy go drugi dzień tej paskudnej wysypki po trzydniówce.
jęczy strasznie i płacze i marudzi i wogóle. jak tylko nie śpi to jęczy... już ledwo wytrzymuje, jeszcze mnie pół szczęki boli i chyba mnie coś łamie, ratunku... mam ochote wyjsc i trasnąć drzwiami

Dziewczyny mam pytanko sprawdziła wam się ta tabelka [URL]http://jolmys.webpark.pl/[/URL]

nie, nawet w tym roczniku były prawie same dziewczynki, tylko w jednym miesiącu chłopiec.

Też myślę już o kąpieli w wanie bo pokój zawsze jest zachlapany. Oczywiście tatuś się z niunią musi powygłupiać a mamusia później pościera:no::-):baffled:

Elahar, u mnie jest odwrotnie - tatuś ściera, a ja w tym czasie ubieram malucha. my na kąpiel w dużej wannie nie mamy co liczyc, a to z tego powodu, że jej nie mamy:eek::oo:, mamy tak małą łazienkę, że tylko prysznic sie zmieścił.

A propos kąpieli, to mój Karolek tak lubi się kapać, że jak go rozbieramy do kąpieli to już piszczy z radości. Kąpiemy w wanience postawionej na takim stelażu, który stawia się na wannie, ale mamy na prawdę sporą wanienkę. W dużej wannie pewnie będziemy kąpać jak mały będzie już sam siedział, bo na razie trzeba go podtrzymywać i byłoby niewygodnie się tak schylać.

reklama
Do góry