reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

miloku dzięki ;-)

Ja też kupiłam butki na zimę wczoraj w H&M, a raczej takie papucie. Dopóki mała sama porządnie chodzić nie będzie to takie jej będę zakładała - przypominają butki jakie są dołączone w kombinezonach - mają kolor beżowy i są ze sztruksu :-)

reklama
my bucików nie kupujemy bo mamy przy kombinezonie:-D ostatnio ulubioną zabwką mojej Wiktorii jest moja komórka i laptop:-Duwielbia robić puk puk na laptopie tylko mój m nie może na to patrzeć. dziąsełka ja swędzą ale ząbków dalej nie widać:dry:

no wlasnie Xawek wszedl w etap walenia wszystkim co mu w lapki wpadnie, dzis rano zostalam zlinczowana zabawką a niedawno dorwał mój telefon i zaczął nim tłuc o podłoge :):) ale jak tu sie złościc :)

Witajcie :happy:

Ja też jestem przemęczona, nie mam nawet czasu i siły poczytać forum, czy coś więcej napisać...

Wczoraj w nocy wstałam, żeby Piotrusiowi zrobić jedzenie, bo się obudził, i zaraz musiałam wracać do łóżka, bo mi się ciągle robiło słabo... Zostawiłam synka pod opieką taty i usnęłam w kilka sekund dosłownie...

Do tego dopadła mnie @ :baffled: Jak zwykle na początku daje w kość...

Miłej resztki wieczoru :happy:

Dobranoc :-)

reklama
miloku dzięki ;-)

Ja też kupiłam butki na zimę wczoraj w H&M, a raczej takie papucie. Dopóki mała sama porządnie chodzić nie będzie to takie jej będę zakładała - przypominają butki jakie są dołączone w kombinezonach - mają kolor beżowy i są ze sztruksu :-)

tez je widziałam, ale my kupimy w 'bobasie" takie sznurowane ocieplane na miekkiej podeszwie, bo Ignas trze nóżkami i skopuje buty,wiec trzeba sznurowac.
u nas zabawka nr 1 jest komórka i sznurki od bluzy
powoli pokazuje sie zab u góry wiec teraz wszystko idzie do buzi, ah i Ignas robi sie niebezpieczny, wujkowi tak przyzolił grzechotka pod oko ze ma czerwone:szok::szok:

Do góry