reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

wiem dziewczyny ze sa bezpieczne , przeciez nie narazaliby naszych dzieciaczkow ale ja jakos wole swoje samemu robione jedzonko:tak:

my po wielkich polroczniakowych zakupach kupilismy mu siedzonko do karmienia i siedzonko do wanny i zabawke i zabawki do wanny
a niuniek w sklepie zabawkowym to az piszczal z zachwytu tak mus ie podobalo:-D:-D

a co to za siedzonko do wanny, bo ja chyba moja Karolcie bede musiala juz kapac w wannie. Po kapieli wiecej wody jest na podlodze niz w wanience :-)

reklama
Chciałam poskarżyć na naszą koleżankę Melanie, która buszuje po innych wątkach a o marcóweczkach 2007 zapomniała:-(

Tak sobie mysle, ze calkiem fajnie bylo w ciązy i teraz iedy juz wiem jak to wszystko wygląda, nawet te trudne początki macierzynstwa, to nei mialabym nic przeciw kolejnemu zaciązeniu. Ale po CC wskazane są 2 lata przerwy a mnie juz czas goni bo ja tu największa emerytka jestem na marcówkach :).

:-D:-D:-D:-D:-D

Ty jesteś emerytką, a mnie dziś kręgosłup napier....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cały. Jakby to było możliwe to bym go sobie wypruła, boli jak cholera.

Ja też chciałbym już zajść w ciążę:rofl2: w przeciwieństwie do mojego męża, który jeszcze po jednym porodzie się nie pozbierał:-D
Po CC trzeba odczekać rok (lekarz tak mówił), więc to już niedługo.:tak:

Teraz juz nic nie ma. Plamy były tak jakieś 1,5h

A może od upału te plamy?

Prawdopodobnie od upału, bluberry ma rację, Piotrus dostaje takie czerwone plamy podczas karmienia, bo biedak tak się napracuje, że się aż poci, potem przechodzi.

Witajcie

Ale po CC wskazane są 2 lata przerwy a mnie juz czas goni bo ja tu największa emerytka jestem na marcówkach :).

Nie będę się przyznawać do wieku:no:, też jestem po CC i jak odczekam 2 lata, to już będęw grupie ryzyka.

Dzien Dobry:-)
moja córcia nie spi od 6:30:szok: raczej tak wcześnie nie wstaje:no: to chyba od ząbkowania ale to opisze na innym watku:-)

hihih roksi a ja wlasnie chcialam napisac ze sobie pospalam do 6.30 . moj synek tez raczej tak nie wstaje ale za to wstaje duzo wczesniej:-D:-D

reklama
Mój młody ostatnio strasznie tłucze piętami o leżaczek. Dlatego od dzisiaj kładę go odwrotnie :-). Jest cały szczęśliwy, bo ma bliżej zabawki i nawet sięga do nich buzią :-D.

swietnie Karolek wyglada:-)u nas taka opcja niestety nie wchodzi w gre, chociaz Olivka tez tlucze pietkami:tak:musze ja przypinac szeleczkami, bo inaczej odwraca sie na brzuch i wypelza...:-p

Agutku - ja mysle, ze gdyby to byla reakcja alergiczna to nie znikneloby tak od razu:tak:

po raz kolejny dziekuje za zyczenia:-)
dzisiaj wreszcie u nas ladna pogoda, wiec robimy wieczorem imprezke:-)
oby mala poszla wczesnie spac, bo ostatnio cos nie ma ochoty:baffled:

Do góry