reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ten serial jest świetny:tak: jak kończy się odcinek to aż nie można się doczekać na następny:-D mam gdzies na kompie pierwsza i druga serie ale trzeba czytać:wściekła/y: więc cierpliwie czekam tydzień:-)
jeszcze bardzo lubię Gotowe na Wszystko:tak:
Ja jakoś nigdy nie mogłam dobrnąć do końca odcinka Skazanego, więc się nie wciągnęłam. Za to Gotowe na Wszystko... mogłabym oglądać godzinami. NIestety w Polsce puścili tylko pierwszą serię i koniec. Tak samo jak z Zagubionymi czy 4400. Też mi się bardzo podobały. Niestety było, ale się skończyło.

reklama
Lost jakoś mnie nie wciągnął:no: mój mąż dał rade i obejrzał wszystko:szok:
Uciekam spać bo jutro do Natalki wstaje mój mąż także lenie się do 9:cool2:
Dobranoc kobitki:-)

Hehe my też mamy 2 laptoki inaczej były kłótnie :-D

Jeśli chodzi o mleko to ponoć do 3 roku należy podawać modyfikowane, więc na Bebilonie to chyba zbankrutuje

my niestety nie mamy 2kompikow , ale ja mam to szczescie ,ze maz przcuje na nocnej zmianie od 20tej zaczyna :tak: wiec wieczorki mam dla siebie i coreczki :tak::-D i rano tez mam problem z glowy bo spi tak do 12 lub 13:-D pozniej jakis spacerek rodzinny itd itp. ;-):-D
a co do mleczka to moja kumpelka ma 2letniego synka i juz jak mial roczek to byl na krowim :tak:ale lekarz powiedzial jaj ,ze lepiej do 3roczku dawac modyfikowane lecz nie jest to konieczne ;-)

Ja jakoś nigdy nie mogłam dobrnąć do końca odcinka Skazanego, więc się nie wciągnęłam. Za to Gotowe na Wszystko... mogłabym oglądać godzinami. NIestety w Polsce puścili tylko pierwszą serię i koniec. Tak samo jak z Zagubionymi czy 4400. Też mi się bardzo podobały. Niestety było, ale się skończyło.

Hehe...ja ściągam Losta z sieci na bieżąco tak jak pojawia się za granicą :-pPotem oglądam na kompiku. No teraz muszę poczekać do lutego 2008r. jak będzie emitowana czwarta już seria :sorry2:

Dzień dobry. U nas w nocy lało. Pogoda średnia. Ciekawe czy wyjdziemy dziś na spacer, bo wczoraj nie byliśmy :sorry2::eek:

Witajcie :-)

Zrobiliśmy dzisiaj próbę i zostawiliśmy córeczkę z babcią na 3h. Ale był płacz :baffled: Oj potrzeba będzie trochę czasu, żeby się oswoiła do zostawania z kimś innym niż rodzice :sorry2:
Mam nadzieję, że szybciutko się Tola przyzwyczai :tak: Ja się obawiam, co to będzie u nas.. Na razie mąż zostawał z małym, ale przyjdzie czas i na babcię i się zastanawiam, jak Piotrek zareaguje :eek: Do tej pory uśmiechał się do każdego, i nie było problemów z braniem na ręce (tzn. nie bał się iść do nikogo)...

tiggerku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! miłości od męża i wielu bezzębnych uśmiechów córeczki (potem oczywiście już z ząbkami ;-))

Dołączam do życzeń!!! :-)​

Coraz bardziej zastanawiam się nad przejściem na Bebiko, aczkolwiek nie chciałabym też żeby wyszło, że oszczędzam na jedzonku dla córki...wiem jednak, że wyszłoby sporo taniej :rolleyes2:
Agutek - nie możesz tak myśleć :no: Rzeczy - czy to jedzonko, czy ubranka - dla dzieci są bardzo drogie i normalną rzeczą jest, że chciałoby się zaoszczędzić :tak: Pomyśl raczej tak, że jak kupisz tańsze Bebiko, to zaoszczędzisz na tyle, żeby malutkiej kupić jakąś fajną zabawkę czy nowe ubranko ;-) A i mamusi się też coś od życia należy :-D
Ja podaję Bebiko i nic się Piotrkowi nie dzieje. Wcale nie czuję się wyrodną matką, bo nie przeszłam na Bebilon, kiedy planowałam... właśnie ze względu na jego cenę...
To co najlepsze dajesz małej z cyca (już w większości dałaś) i zmiana mleka na pewno Toli nie zaszkodzi :tak:

:-p

Ja oglądam/oglądałam:
-Lost
-24h
-i właśnie Prison Break ;-)

Normalnie maniaczka serialowa....w ciąży się tak wciągnęłam jak na L4 siedziałam :sorry2:
My z mężem też dużo oglądamy na kompiku :-) Oglądaliśmy Lost'a, Prison Break, Gotowe na wszystko, Grey's Anathomy i kilka innych :-)

Tak samo jak z Zagubionymi czy 4400. Też mi się bardzo podobały. Niestety było, ale się skończyło.
Też to oglądaliśmy z mężem :tak:

Piotruś dziś pospał do 6!!! W końcu cała noc przespana :-) Chociaż z zaśnięciem był mały problem... musiałam go ululać na rękach, bo ryczał jak go do łóżeczka odkładałam :szok: To chyba musi być TEN wiek, skoro u miloku podobne problemy ;-)

Miłego dnia :-)

reklama
Ja się obawiam, co to będzie u nas.. Na razie mąż zostawał z małym, ale przyjdzie czas i na babcię i się zastanawiam, jak Piotrek zareaguje :eek: Do tej pory uśmiechał się do każdego, i nie było problemów z braniem na ręce (tzn. nie bał się iść do nikogo)...

Agutek - nie możesz tak myśleć :no: Rzeczy - czy to jedzonko, czy ubranka - dla dzieci są bardzo drogie i normalną rzeczą jest, że chciałoby się zaoszczędzić :tak: Pomyśl raczej tak, że jak kupisz tańsze Bebiko, to zaoszczędzisz na tyle, żeby malutkiej kupić jakąś fajną zabawkę czy nowe ubranko ;-) A i mamusi się też coś od życia należy :-D
Ja podaję Bebiko i nic się Piotrkowi nie dzieje. Wcale nie czuję się wyrodną matką, bo nie przeszłam na Bebilon, kiedy planowałam... właśnie ze względu na jego cenę...
To co najlepsze dajesz małej z cyca (już w większości dałaś) i zmiana mleka na pewno Toli nie zaszkodzi :tak:

malaga może zróbcie jakąś próbę z babcią tak jak my? Nasza mała też ją akcpetowała, śmiała się, bawiła z nią...a jak zostały zupełnie same to już inna para kaloszy - płakała. Uspokoiło mnie tylko to, że teściowa powiedziała, że jak brała ją na rączki to się wyciszała i przestawała płakać, a to najważniejsze, żeby potrafiła to zrobić sama bez nas.

Dzięki za pocieszenie ;-)

Do góry