malaga
Fanka BB :)
Heroes też oglądałam Czekam na drugi sezon :-) A Dextera obejrzałam jeden odcinek i mi się nie podoba, brrrrrr...lubie tez Heroes i Dextera,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heroes też oglądałam Czekam na drugi sezon :-) A Dextera obejrzałam jeden odcinek i mi się nie podoba, brrrrrr...lubie tez Heroes i Dextera,
Heroes też oglądałam Czekam na drugi sezon :-) A Dextera obejrzałam jeden odcinek i mi się nie podoba, brrrrrr...
a, i jeszcze bardzo podobal mi sie serial Rome:-)
Właśnie mamy się za to zabraća, i jeszcze bardzo podobal mi sie serial Rome:-)
Same serialowe maniaczki
Jeszcze została "Moda na sukces"...kto ogląda?
kazeina to białko mleka I to białko jest właśnie najczęstszym alergenemNie słyszałaś o mleczku krowim?
Zrobiono badania. Tak naprawdę jakieś 75% ludzi nie toleruje mleka krowiego, a do tego ma ono w sobie kazeinę (jeśli nie pomyliłam nazwy), która potrzebna jest cielaczkom właśnie do wytworzenia kopytek i rogów