reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
blueberry mnie też dzisiaj głowa nap.....:wściekła/y: od rana:wściekła/y: w ogóle to od czsu porodu często boli mnie głowa a wręcz mam migreny takie po 2 dni:-( przed ciążą też mnie pobolewała głowa ale nie tak często jak teraz:no: a mój mąż nie wie co to ból głowy:szok: nigdy go nie bolała no chyba że na kacu:sorry2:
ale się ciesze w końcu mam laptopika:-) teraz siedzę sobie przez tv i oglądam Skazanego na Śmierć i pisze na bb:-D a mój mężulek coś tam szuka na allegro:-p

wychodzi na to, że bebilon wszędzie podrożał, u mnie nanjatniej w TESCO - 35,99, mam taki sam dylemat jak Agutek, żeby nie było, że na dziecku oszczędzam....jak skończy pół roku to spróbuję dac krowie rozcieńczone z wodą, sąsiadka tak daje i dziecko nie zareagowało negatywnie
Ale jak rozcieńczysz, to będzie musiała wypić dwa razy więcej żeby się najeść.

Ja też mam takie czasami :-(. Obrzydlistwo.

Na szczęście ja też mam osobny komputer, bo mój mąż to jest maniak i cały czas siedzi przy kompie :-)

ja tez mam bole glowy od porodu 2v razy czesciej. wogule codziennie boli mnie glowa a czasami mi ja rozpier......:-:)sorry::sorry:

sluchajcie czy wasze dzieciaczki tez maja takie problemy z zasypianiem??
moj meczy sie strasznie . nie lulam go na rekach ale kazdego dnia coraz ciezej mu sie samemu zasypia i budzi sie w nocy kilka razy to piciu to smoka to ucho poprawic a to poprostu za raczke potrzymac. a ja na rzesach cvhodze

reklama
ja tez mam bole glowy od porodu 2v razy czesciej. wogule codziennie boli mnie glowa a czasami mi ja rozpier......:-:)sorry::sorry:

sluchajcie czy wasze dzieciaczki tez maja takie problemy z zasypianiem??
moj meczy sie strasznie . nie lulam go na rekach ale kazdego dnia coraz ciezej mu sie samemu zasypia i budzi sie w nocy kilka razy to piciu to smoka to ucho poprawic a to poprostu za raczke potrzymac. a ja na rzesach cvhodze

ja tez tak mialam ,ale teraz moja niunka mniej spi w ciagu dnia i jest juz lepiej...a co do lilania to ja rowniez niechcialam nauczyc tego malej ,ale jak sie tak meczyla to kladlam sie z nia w sypialni i masowalam po brzuszku lub glowce i skutkowalo :tak:i tak juz jest do teraz :sorry2:;-) czasem tylko jej sie zdarza zasnac samej bez niczego ,ale to musi byc naprawde zmeczona :sorry2::laugh2:

Do góry