reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Jak wiecie moja babcia zmarła 5 czerwca, a dziś dokładnie dwa miesiąće po śmierci babci zmarł mój dziadek (mąż tej babci).

A męża brat odzyskał przytomność, ale niestety nie poznaje nikogo. Jest, a jakby go niebyło. Dostaje leki uspokajające, bo strasznie się rzuca na łózku. Nie poskładali go - jest cały połamany, kości na wierzchu. Szok. Nie wiem na co czekają.

:-:)-:)-:)-(
przykro mi....

A soczki dajesz klarowne, czy przecierowe? Bo podobno klarowne nie zawierają błonnika i nie pomagają na zaparcia. Z drugiej strony dziecko karmione piersią może robić rzadko kupkę, więc może nie ma sensu...
Klarowne. Raz tylko był przecierowy. No to ładnie, nie wiedziałam o tym. Chciałabym córci jakoś pomóc, bo widzę że się męczy i jakby to powiedzieć... ciężko jej to idzie.

Ewcie-przykro mi!ale sa juz razem :-)i jest im tam napewno duuuzo lepiej!

Ciekawe dziewczyny jakimi my bedziemy tesciowymi?????????????

A twoja niania dalej przychodzi na próby?

teraz zmarł jej ojciec to musiała pozałatwiać papierkowe sprawy i od środy przychodzi na 4-5 godzin, tak żeby nakarmiła Wikę i z nią wyszła na spacer

wróciliśmy ze spacerku i jeszcze zachaczyliśmy o znajomych a teraz do łóżeczka

DOBRANOC!!!!

Ewcie-przykro mi!ale sa juz razem :-)i jest im tam napewno duuuzo lepiej!

Ciekawe dziewczyny jakimi my bedziemy tesciowymi?????????????
Usnęłam w dzień z Wiktorią i przyśniło mi się jak siedzą razem w domu. Patrzą się na siebie.

A co do teściowych to na pewno będziemy gorsze, przykre ale prawdziwe.

Jak wiecie moja babcia zmarła 5 czerwca, a dziś dokładnie dwa miesiąće po śmierci babci zmarł mój dziadek (mąż tej babci).

A męża brat odzyskał przytomność, ale niestety nie poznaje nikogo. Jest, a jakby go niebyło. Dostaje leki uspokajające, bo strasznie się rzuca na łózku. Nie poskładali go - jest cały połamany, kości na wierzchu. Szok. Nie wiem na co czekają.

EWA- współczuje, trzymaj się

AGUTEK- no widzisz jak sobie łądnie poradziłaś, może jednak twoja teściowa zakuma że to twoja córeczka i bedzie respektowac to jak ty chcesz ją chowac

Dzień dobry!!!!
A gdzie to sie wszystkie mamy podziały??? U mnie pogoda niezbyt ciekawa na spacer i jeszcze trochę za wczesnie. Ale za to sprzatanie mam z głowy i zaraz przychodzi poani srodowiskowa:wściekła/y::wściekła/y: Mamusie pobudka:-D:-D:-D

reklama
Witam!
Wreszcie odsapnę dzisiaj.:tak: Przez 3 dni miałam gości. Wymęczyli mnie okropnie:-(
U nas pogoda piękna. Trzeba iść na spacerek.:tak::-)♦

Ewa mnie również przykro. Moi dziadkowie ze strony mamy umarli 3 miesiące po sobie.

Do góry