A
Agutek
Gość
Piotruś dziś nie chce spać.. Jak go włożę do łóżeczka, to stęka tak strasznie, że aż się krztusi.. A jak go biorę na ręce to jest wesoły i gada na pełny regulator
My mieliśmy dzisiaj ciężką noc. Mała co chwilę się budziła, stękała, marudziła, cmokała, płakała :sick: Podejrzewam, że nie może zrobić kupki - ostatnią zrobiła wczoraj rano i to bardzo małą. To niewiele jak na nią
Cały dzień boli mnie lewy jajnik :-( Strasznie :-( Dawniej mnie tak bolało, jak miałam owulację, ale chyba nie aż tak Normalnie zgina mnie momentami wpół Nie chcę nic zażywać przeciwbólowego, zresztą nic nie mam Mam nadzieję, że wkrótce przejdzie...
Miłego wieczoru :-)
Pewnie owulacja................................uważaj
Sluchajcie, czy Wasze maluchy juz jezdza w spacerowach?bo niby ponizej 6 miesiaca maluchy maja jezdzic tylko w gondolkach(przynajmniej na mojej gondolce jest tak napisane)?
Moja jeździła kilka dni, ale przemyślałam sprawę i postanowiłam wrócić jednak jeszcze do gondoli....mimo, że robi się jej "przymaława" to doszliśmy do wniosku z mężem że będzie tak zdrowiej dla jej kręgosłupa - wszędzie zalecają własnie do 6 m-ca wozić dziecko w gondoli. Mimo, że spacerówka rozkłada się prawie na płasko to jednak jest to prawie i plecki są lekko wygięte ;-) Także dopóki mała nie protestuje to ją tak wozimy. Na jesień przejdziemy do spacerówki
A my byliśmy dziś na zakupach. Wczoraj posprzątałam, zawiesiłam mega firankę i wszystko poprasowałam, nawet koszule mężowi do pracy na jutro. Tak więc dziś miałam wolne;-)
No i dziś na zakupy. Ale wydałam kasy Najwięcej oczywiście skorzystała Wiktoria. Byłam w Tesco, ale nie było już Huggisów 3, no i kupiłam w Makro za 40zł (nie wiem czy to dużo). Kupiłam też w Tesco m.in. body cherokee - fajne. Wyprzedaż ciuszków tej firmy jest, ale niestety w tym markecie już przebrane. A niektóre rzeczy naprawdę fajne.
To chyba cena niezbyt tania. W naszym oddziale Tesco nie ma ciuchów....w ogóle ubogie u nas to Tesco. Makro nie mamy....w ogóle to my praktycznie nic nie mamy kurna chata