reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

z reguly juz o 20 Tristan spi jak aniolek

ewa przykro mi bardzo. u mnie tez bylo podobnie z dziadkami , najpierw zmarla babcia a 3 tyg puzniej zmarl dziadek. i patrzac jak on sie meczyl bez babci z czystym sumieniem moge powiedziec ze dobrze ze do niej odszedl.

tristan tez ostatnio miewa preoblemy kupowe, z reszta sama nei wiem czy one sa kupowe. moze to poprostu ataki placzu . dokladniej mowiz zachowuje sie tak jakby mu kolki wrucily. brzuch twrdy, spina sie prezy wrzeszczy i leje mnie i szczypie potem chwila pzrerwy i znowu atak:szok::sorry:biedny sama juz nie wem co mu do lega bo kupki normalnie robi tak jak robil 2 3 dziennie ...
biedne te nasze dzieciaczki

reklama
Dzień dobry!!!
My też już wstałysmy, niedługo wyfruniemy z domku bo mamy parę spraw do załatwienia. A od jutra znów przychodzi babcia-niania:-) i mama sobie wreszcie spokojnie posprzata chatkę.

Witajcie :-). Mój synuś też chodzi spać koło 20-tej, ale ostatnio śpi niespokojnie. Dzisiaj sobie pomyślałam, że może potrzebuje częściej jeść...

A co do pracy, to ja jutro jadę na spotkanie z moim szefem. Nie chce mi się ;-).

Dzień dobry!
Ja przestawiłam spanie z 21.30 na 20 (kąpanie) i około 20.30 spanie.:tak: Do 24 mam czas dla siebie:tak:. Nie wiedziałam czy się uda ale niunia szybko się przestawiła:tak:

Mama niech lepiej sobie odpocznie ;-):-D
Rany Kasiu ty już za 9 dni do pracy...jak się z tym czujesz?

wiesz co ciężko, ale staram sobie tłumaczyć że tak musi być i że robię to również dla Wiktorii, żebyśmy mieszkali sami. Cóż takie jest życie, nie wiem jak sobie poradze już w pracy, pewnie bede dzwoniła co 5 minut, ale z czasem mam nadzieje że się przyzwyczaje. Ale obiecałam sobie że jak bede wracać o 16 to do 18 cały czas bedziemy się bawić same albo chodzić na spacerki. Wiecie tylko czego się boje ( głupia baba jestem wiem) żeby Wiktoria mnie później poznawała tak jak teraz bo w końcu ta niania bedzie 8 godzin dziennie:-(

reklama
Dzień dobry!
Ja przestawiłam spanie z 21.30 na 20 (kąpanie) i około 20.30 spanie.:tak: Do 24 mam czas dla siebie:tak:. Nie wiedziałam czy się uda ale niunia szybko się przestawiła:tak:

Wiktoria śpi od 21 do 7 rano, przestałam ja budzić o 24 na mleko, jak bedzie głodna to mnie płaczem obudzi. Więc się wysypiam:-):-)

Do góry