Coś czuję, że jednak wygra pierwsza opcjaJa wiem,że jak ktoś chce to głowa i oko by tam nawet baletnicę zobaczył jestem ciekawa jak to się rozwinie. Mam kilka testów to się zwyczajnie pobawię albo poczekam grzecznie do dnia
reklama
Żołna
Fanka BB :)
Termin mam na 13 października w poniedziałek będę dzwonić do gina po receptę na luteinie j umowie wizytę, ale chcę iść w pierwszej połowie lutego. Może mnie wciśnie. Do 7 tygodnia nie wytrzymam.Sa sa!!! Ale super ! Teraz kciuki zacisniete! Umawiaj sie do lekarza około 7 tygodnia .. na kiedy wychodzi Ci termin z om ?
Żołna
Ja nie wierzę już cieniom na pinkach. Zrób facelleNie zjedzcie mnie
Ja wiem,że to psychiczne, jestem świadoma,że to znacznie za szybko,że to pewnie testowa
Ale zrobiłam dzisiaj test będąc ok 7dpo tak just for fun - i widzę kreskę,która mi się w pinkach niegdy nie trafiła. Zapewnie testowa
Napewno będę sobie jeszcze później powtarzać ale chciałam się tym z Wami podzielić
Do pięknie widocznej (o ile wg będzie) kreski jeszcze daaaaaleko ale miałam takie dziwne samopoczucie, sny, glute w przełyku jakby mnie miały mdłości łapać, pragnienie jak po maratonie
Jotka_
Co coś majaczy . Obserwuj , siknij na inna firme jutro .. trzymam kciukiNie zjedzcie mnie
Ja wiem,że to psychiczne, jestem świadoma,że to znacznie za szybko,że to pewnie testowa
Ale zrobiłam dzisiaj test będąc ok 7dpo tak just for fun - i widzę kreskę,która mi się w pinkach niegdy nie trafiła. Zapewnie testowa
Napewno będę sobie jeszcze później powtarzać ale chciałam się tym z Wami podzielić
Do pięknie widocznej (o ile wg będzie) kreski jeszcze daaaaaleko ale miałam takie dziwne samopoczucie, sny, glute w przełyku jakby mnie miały mdłości łapać, pragnienie jak po maratonie
No zrobisz jak uważasz. ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..Termin mam na 13 października w poniedziałek będę dzwonić do gina po receptę na luteinie j umowie wizytę, ale chcę iść w pierwszej połowie lutego. Może mnie wciśnie. Do 7 tygodnia nie wytrzymam.
Ale ja mowie jestem z „zimnego chowu” nakrecanie się powoduje problemy .. głęboki wdech i na spokojnie..
Trzymam kciuki
@Lunaa09 ale wczesniej miałaś ok te cykle i ten pierwszy w staraniach i już sie rozleciał?
Nicky95
Coś tam próbuje się przebić, trzymam kciuki żeby nie była to testowaNie zjedzcie mnie
Żołna
Ogólnie przed poronieniem miałam takie samo nastawienie. Teraz nie mogę tyle czekać. Muszę ustalić z ginem co z TSH robimy. W poniedziałek zrobię z beta TSH. Progesteronu chyba nie muszę powtarzać?Co coś majaczy . Obserwuj , siknij na inna firme jutro .. trzymam kciuki
No zrobisz jak uważasz. ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..
Ale ja mowie jestem z „zimnego chowu” nakrecanie się powoduje problemy .. głęboki wdech i na spokojnie..
Trzymam kciuki
@Lunaa09 ale wczesniej miałaś ok te cykle i ten pierwszy w staraniach i już sie rozleciał?
Tak dokaldnie, jak na złość cykle równe, okres zwykle 6-7 dni, owulka odczuwalna aż za mocno...a w styczniu wszystko było nie tak no i teraz okres też inny...I to też nie tak, że się nakrecalam, seksy w określone dni itd, nie, a luzie w tym temacie, no zobaczę ten cykl jeszcze jak to będzie wyglądałoCo coś majaczy . Obserwuj , siknij na inna firme jutro .. trzymam kciuki
No zrobisz jak uważasz. ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..
Trzymam kciuki
reklama
Piękna beta i piękny progesteronDziewczyny mam wyniki