reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Sa sa!!! Ale super ! Teraz kciuki zacisniete! Umawiaj sie do lekarza około 7 tygodnia .. na kiedy wychodzi Ci termin z om ?
Termin mam na 13 października ☺️ w poniedziałek będę dzwonić do gina po receptę na luteinie j umowie wizytę, ale chcę iść w pierwszej połowie lutego. Może mnie wciśnie. Do 7 tygodnia nie wytrzymam.

Nie zjedzcie mnie 🫣
Ja wiem,że to psychiczne, jestem świadoma,że to znacznie za szybko,że to pewnie testowa 🤐😵‍💫
Ale zrobiłam dzisiaj test będąc ok 7dpo 😆 tak just for fun - i widzę kreskę,która mi się w pinkach niegdy nie trafiła. Zapewnie testowa 🤡
Napewno będę sobie jeszcze później powtarzać ale chciałam się tym z Wami podzielić:)
Do pięknie widocznej (o ile wg będzie) kreski jeszcze daaaaaleko ale miałam takie dziwne samopoczucie, sny, glute w przełyku jakby mnie miały mdłości łapać, pragnienie jak po maratonie 😆
Ja nie wierzę już cieniom na pinkach. Zrób facelle 🤞🤞🤞

Nie zjedzcie mnie 🫣
Ja wiem,że to psychiczne, jestem świadoma,że to znacznie za szybko,że to pewnie testowa 🤐😵‍💫
Ale zrobiłam dzisiaj test będąc ok 7dpo 😆 tak just for fun - i widzę kreskę,która mi się w pinkach niegdy nie trafiła. Zapewnie testowa 🤡
Napewno będę sobie jeszcze później powtarzać ale chciałam się tym z Wami podzielić:)
Do pięknie widocznej (o ile wg będzie) kreski jeszcze daaaaaleko ale miałam takie dziwne samopoczucie, sny, glute w przełyku jakby mnie miały mdłości łapać, pragnienie jak po maratonie 😆
Co coś majaczy . Obserwuj , siknij na inna firme jutro .. trzymam kciuki 😁
Termin mam na 13 października ☺️ w poniedziałek będę dzwonić do gina po receptę na luteinie j umowie wizytę, ale chcę iść w pierwszej połowie lutego. Może mnie wciśnie. Do 7 tygodnia nie wytrzymam.
No zrobisz jak uważasz. :) ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..

Ale ja mowie jestem z „zimnego chowu” nakrecanie się powoduje problemy .. głęboki wdech i na spokojnie.. :)
Trzymam kciuki ❤️

@Lunaa09 ale wczesniej miałaś ok te cykle i ten pierwszy w staraniach i już sie rozleciał?

Nie zjedzcie mnie 🫣
Coś tam próbuje się przebić, trzymam kciuki żeby nie była to testowa 🤞🏻

Ja jutro rano zatestuje ostatni raz, to będzie już 12dpo - ale skoro do tej pory nic nie wyszło no to zapewne nic z tego.

Dziewczyny mam wyniki 🥹

Załączniki

• Screenshot_20250201-110816.png
    Screenshot_20250201-110816.png
    32 KB · Wyświetleń: 18

No zrobisz jak uważasz. :) ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..

Ale ja mowie jestem z „zimnego chowu” nakrecanie się powoduje problemy .. głęboki wdech i na spokojnie.. :)
Trzymam kciuki ❤️

@Lunaa09 ale wczesniej miałaś ok te cykle i ten pierwszy w staraniach i już sie rozleciał?
Ogólnie przed poronieniem miałam takie samo nastawienie. Teraz nie mogę tyle czekać. Muszę ustalić z ginem co z TSH robimy. W poniedziałek zrobię z beta TSH. Progesteronu chyba nie muszę powtarzać?

Trzymam kciuki ❤️

Tak dokaldnie, jak na złość 🫣 cykle równe, okres zwykle 6-7 dni, owulka odczuwalna aż za mocno...a w styczniu wszystko było nie tak 🤐 no i teraz okres też inny...I to też nie tak, że się nakrecalam, seksy w określone dni itd, nie, a luzie w tym temacie, no zobaczę ten cykl jeszcze jak to będzie wyglądało 🤔

reklama
Do góry