reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam :tak:
Mojej córci mleko pewnie nie prędko sie znudzi. Jeżeli weźmie przykład ze mnie to pociągnie jeszcze jakiś czas :-D

a zabieracie ze soba picie na spacerek?
bo mój nie chce pic na dworze, ale po spacerku, juz w domku, to i owszem:baffled:

Ja czasami zabieram coś do picia na spacerek bo Madzia zawsze chętnie wypija. Przekąski też wszystkie zjada.

reklama
czesc dziewczynki- ja w pracy, ale potem 3 dni wolnego, wiec odetchne, bo troche kocił mam.
Moja wczoraj na wieczór miała goraczkę i tak sobie myślę, ze to może od zebów, bo dzisiaj rano już normalnie....no chyba że gardło.....

ja na spacerek to musze zabrac i picie i cos do jedzenia, bo Wika to sobie prawdziwe pikniki urzadza...

Dzień dobry :-).

Ja sie dalej byczę dzisiaj. Po południu idziemy na wizytę do dr Drewniak. Ciekawe co powie... Wysypka już prawie zniknęła. Mam nadzieję, że już nie wróci.

Ja na spacerek zabieram picie jak jest ciepło. Wczoraj kupiłam wodę mineralną w butelce "sportowej" i Karol miał super zabawę przy piciu z niej :-). Jedzenia nie zabieram - nie chcę małego uczyć pojadania między posiłkami, a spacerki wypadają nam po obiedzie i drugi po podwieczorku. Czasem jakąś chrupkę mu kupię jak nudzi, albo biszkopcik ;-). Ale on i tak połowę wyrzuca :-D.

cześć:tak:

a my dzisiaj idziemy na szczepienie, wiecie jakie:szok:, byliśmy już wczoraj, ale pani pielęgniarka miała juz posprzątane, bo nie było dzieci i nie chciała sobie juz robic bałaganu:baffled:,

może mój nie chce pić, bo jednak taki zmęczony nie jest, bo nie chodzi, tylko cały czas w wózku siedzi, czasami podrepczemy za rączkę, ale on chce siadać na ziemi;-)

kasia korzystaj z wolnego:tak:

blueberry powodzenia na wizycie u lekarza;-)i odpoczywaj

elahar fajnie masz z piciem mleczka:tak:, mój cały czas nie chce, u nas jest 2x kaszka na gesto i to wszystko z mleczka modyfikowanego:-(

Roksi reszta mamuś, to pewnie zapracowana, tylko nie wiadomo "nad czym":-D:-D:-D:-D

Jestem, jestem, podczytuję ale urwanie głowy mam z pracą i muszę teraz trochę popracować więcej a że czas wolny ma tylko jak Szymek śpi to niestety na wszystko go nie starcza. Przepraszam :zawstydzona/y:
I w ogóle ciągle spać mi się chce :baffled:, chyba jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło.
Trzymajcie się kobitki, niedługo nadrobię zaległości :tak:

Witam :-)

moja wlasnie spi po spacerku :tak: a ja moge troszke odetchnac :-pmaz wczoraj lazienke malowal i sprzatalam tam od rana :baffled: ale ogolnie zadowolona jestem ;-)

Roksi mojej tez sie dzisiaj pupka odparzyla :-( i to sirasznie :wściekła/y:

Byłam dzisiaj u fryzjera, przy okazji zrobiłam sobie brwi. Potem byliśmy na spacerku, a teraz synek śpi, a mama je obiadek :-). Polecam mieszankę Hortexu warzywa na patelnię z koperkiem (ma w składzie pieczarki, ziemniaczki pieczone, marchewkę, brokuły i jeszcze jakieś dodatki) - bardzo smaczna.

Byłam dzisiaj u fryzjera, przy okazji zrobiłam sobie brwi. Potem byliśmy na spacerku, a teraz synek śpi, a mama je obiadek :-). Polecam mieszankę Hortexu warzywa na patelnię z koperkiem (ma w składzie pieczarki, ziemniaczki pieczone, marchewkę, brokuły i jeszcze jakieś dodatki) - bardzo smaczna.

Jadłam te warzywka. :-) Bardzo dobre :tak:

Cześć:-)

bylismy dziś na zakupach i trochę zaszalałam, odrobinkę:zawstydzona/y: Oczywiście głównie córcia skorzystała.

Ktoś;-) ostatnio pisał, żeby ytworzyć wątek o zakupach dla dzieciaczków. A może Agutek/blueberry jakoś zmieniłyby nazwę watku Polecam/odradzam , żeby nie tworzyc nowego. Mam ochote wkleić trochę zdjęc pozakupowych:-)

reklama
Cześć:-)

bylismy dziś na zakupach i trochę zaszalałam, odrobinkę:zawstydzona/y: Oczywiście głównie córcia skorzystała.

Ktoś;-) ostatnio pisał, żeby ytworzyć wątek o zakupach dla dzieciaczków. A może Agutek/blueberry jakoś zmieniłyby nazwę watku Polecam/odradzam , żeby nie tworzyc nowego. Mam ochote wkleić trochę zdjęc pozakupowych:-)

wlasnie ,wlasnie!! ja pisalam tez jestem za bo nieraz tez bym wkleila zakupowe lowy :-)

blueberry wstaw fotke po frycu :tak:

Do góry