reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

blueberry - nie byłam nigdy w tamtych stronach:-D
czyli potwierdzasz kompetencje dr Drewniak? jesteście w dobrych rękach:tak:

agutek - pójdę za Twoją radą i odpuszczam kaszkę całkowicie na jakiś czas

JMM - zdrówka dla Ciebie!

Pozwalacie chodzić po kałużach? ja się dziś zagadałam i Zosi wylaptała się w błocie jak prosię:szok::-DBARTKI mokre, wyczysciłam i teraz dygam czy się nubuk nie odbarwi:baffled:

Wiecie co...miałam dziś studentki na zajęciach i jedna cały czas smsy pisała:szok::crazy:ehh! ta dzisiejsza młodzież:crazy::-D:crazy:

reklama
Ewelina, raczej dobre :tak:.

czyli potwierdzasz kompetencje dr Drewniak? jesteście w dobrych rękach:tak:
Tak, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła. Fajne ma podejście, wszystko tłumaczy i demonstruje. Nawet miałam okazję sobie poraczkować :laugh2:.

Pozwalacie chodzić po kałużach?
Ja nie :-D:-D:-D

Wiecie co...miałam dziś studentki na zajęciach i jedna cały czas smsy pisała:szok::crazy:ehh! ta dzisiejsza młodzież:crazy::-D:crazy:
Trzeba było ją wyprosić :tak:. Myślę, że to nie jest kwestia wieku, tylko braku dobrego wychowania.

Pozwalacie chodzić po kałużach? ja się dziś zagadałam i Zosi wylaptała się w błocie jak prosię:szok::-DBARTKI mokre, wyczysciłam i teraz dygam czy się nubuk nie odbarwi:baffled:

Ja Madzi nie pozwalam ale czasami sama szybko podbiegnie i się ochlapie.

A co do studentek to tak jak pisze blueberry - brak dobrego wychowania.

Witajcie :-)

Tak dziś wieczorem Piotruś dał czadu, że ledwo żyję.. Usnął w końcu, a ja się zaraz zbieram do spania, jutro pobudka po 5 :baffled:

hej :-)

ja jak karmiłam to miałam już tylko 2kg na plusie i się cieszyłam, że dojdę do swojej wagi, odstawiłam karmienie, poszłam do pracy i niby mam teraz aktywniejszy tryb życia a tu nagle ni stąd ni z owąd waga zaczęła mi galopować do góry :szok: po porodzie byłam szczuplejsza niż teraz :-( stąd moje podejrzenie, że to mirena, bo to jeden z podstawowych skutków ubocznych :baffled: no ale pewności nie mam ;-)
ja przed ciążą też nosiłam obcisłe, krótkie bluzeczki i teraz ich nie znoszę :dry:
lubię takie dłuższe ...ciekawe czemu co? :-D
Ja też przytyłam :baffled: I nie mirena powodem, tylko obżarstwo :baffled: Za dużo słodkości :sorry2: I też chodziłam w obcisłych bluzeczkach, a teraz wolę luźniejsze i dłuższe :-p

A gdzie nam się Fredzik podział? i malaga? soppana, bernadettka...
malaga zapracowana, do tego ostatnio Piotruś co chwilę ma katar, byliśmy u lekarki i ona twierdzi, że to alergiczne...
Do tego mamy inwazję kleszczy, a ja mam dwa psy i co chwilę muszę je przeglądać, odkurzać mieszkanie, zamiatać, itp. Nie chcę, żeby moje dziecko zjadło jakiegoś, brrrr :crazy: Bo oczywiście wszystko co na ziemi to am :baffled:

no właśnie gdzie się podziały dziewczyny:baffled: soppana coś tam ostatnio pisała na zamkniętym:tak: a malaga uciekła bo już niedługo jej suwaczek pokaże że czas na staranie o drugie:rofl2::-p a w sumie może nad tym pracuje i nie ma czasu dla nas:-p
Nic nie pracuję nad TYM :-p Mąż nie chce :-p Ja się zastanawiam, czy nie poczekać do września (umowę mam do końca sierpnia)..
No i kwasu foliowego nie zaczęłam jeszcze zażywać :sorry2:

dzień dobly plosie paniom :-p

madzikm brak wychowania jak pisze blueberry..chyba bym pokazała kim ja dla niej jestem i gdzie są drzwi i że na brak szacunku sobie nie pozwolę... ;-) :-D

blueberry no to chyba w dobre ręce trafiliście i ulżyło ci pewnie prawda? :-)

malaga nareszcie się pojawiłaś. Mam nadzieje, że to nie alergia. POwiem ci, że my już też ostatnio się zastanawialiśmy czy jakiejś alergii mała nie ma, bo pojawia się katarek i np. na pół dnia tylko ...

reklama
Witam:-)
dzisiaj przyjeżdża moja mama i zabiera córcie na spacerek:tak: także do 13:30 mam wolne które pewnie wykorzystam na sprzątanie:baffled:
uciekam do sklepu pani odłożyła mi 10 francuskich rogalików:-p

wczoraj wymyśliłam najlepszą dietę swiata:-p powiesić strój kąpielowy na lodówce:-D a obok rachunek:-D

dzisiaj moja kochana przyjaciółka idzie rodzić:-) stresuje sie razem z nią:baffled: jakbym to ja miała rodzić:-D
Malaga witaj;-)

Do góry