reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek - to aktywny dzień miałyście:-)Tola burzy ci wszystkie babki?:-D

elahar - tez tak mam czasem w pracy, że jeszcze w domu coś trzeba przejrzeć - nie cierppię tego:baffled:jak dostanę kiedyś klase to jeszcze więcej przygotowań:baffled:

Zosia zjadła 4 kromki chleba z mięsem na kolację. Na kaszkę nawet nie spojrzy przy włączonej komórce:-p
mam jej nie wciskać kaszki???

reklama
Zosia zjadła 4 kromki chleba z mięsem na kolację. Na kaszkę nawet nie spojrzy przy włączonej komórce:-p
mam jej nie wciskać kaszki???[/quote]
mój tez nie chce kaszki nie wciskam mu ale raz na jakis czas zrobię i wtedy zje :)

Witam po pracy:happy:
moja mała sie odparzyła:szok: i to bardzo:-( ale nic dziwnego jak wypiła 3 kubki herbatki pomarańczowej:szok: chyba za dużo bo 330ml razy 3:szok:

agatulka, Sandi - witajcie na forum:-)

u nas dzisiaj bylo swieto, wiec dopiero zakonczylismy dlugi weekend:-)nastepne 26 maja;-)wczoraj mielismy imprezke urodzinowa meza i bylo super, naprawde sie zrelaksowalam:tak::-)oprocz tego, ze budzilam sie w nocy, bo nocowal u nas kuzyn meza z narzeczona i panowie siedzieli do 7 rano i wspominali stare dobre czasy :-pi nie robili tego cicho...:-D:-D
a dzisiaj dzien spedzilismy w parku cala rodzina, na szczescie pogoda nam dopisuje, dzisiaj bylo 21 stopni, na jutro zapowiadaja wiecej:-)

kamilas - na pewno ci sie serce krajalo, jak uslyszalas takie piekne "mama":-(Olivka niestety najczesciej mowi mama jak chce na mnie cos wymusic;-):-D

dzień dobry :-)

madzikm spróbuj nie zmuszać...u nas jak dałam zupełnie spokój to nagle zaczęła i pić mleko i jeść kaszki :-D

roksi no nieźle 3x330ml :szok: u nas też więcej picia teraz idzie, około 1,5 tego kubka :tak: mała bardzo lubi z niego pić :-)

Ewelina ja często biorę picie na spacer, szczególnie jak właśnie idziemy pobiegać gdzieś dalej, wtedy też zabieram przekąski (np. chlebek, płatki kukurydziane, paluszki).

A gdzie nam się Fredzik podział? i malaga? soppana, bernadettka...

Jestem teraz na etapie podejmowania decyzji...czy iść na studia podyp.....zjadz jeden raz w miesiącu przez 4 dni od rana do wieczora, jechałabym z domu o 6 a wracała o 20. Boję się, że całe dnie bez Zosi, że będziemy spychać na siebie obowiażki z m i się kłócić. W pozostałe 3 dni praca (tylko po 2,5 h dziennie). Co robić?????

Madzikm ja teraz właśnie studiuje zaocznie i powiem Ci że bardzo sobie chwale, no oprócz tego że rzeczywiście trzeba przeanalizowac za i przeciw. U mnie mąż sie strasznie cieszy ze ma w te weekendy Boryska "tylko" dla siebie. A ja czasem opuszczam nudne wykłady i pędzę do Nich...:-D

reklama
Witam:-)
moja mała nie wstaje na mleko o 6:no: wstałyśmy przed 8 i wlałam mleko to bidonu w sumie mała wypiła dość dużo:tak: wieczorem wcina kaszkę i w sumie to by był tyle z mleka modyfikowanego:baffled:
a jeszcze miesiąc temu marudziłam bo wypijała prawie 4 butelko mleka:sorry2:

no właśnie gdzie się podziały dziewczyny:baffled: soppana coś tam ostatnio pisała na zamkniętym:tak: a malaga uciekła bo już niedługo jej suwaczek pokaże że czas na staranie o drugie:rofl2::-p a w sumie może nad tym pracuje i nie ma czasu dla nas:-p

Do góry