reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Aga pewnie ze bys dala rade ;-) Z Vanesska przeciez dalas :-)

z Niunka tak dalam rade :tak::-D ale jak bedzie ich dwie to ja chyba oszaleje :szok::-D:sorry2:

aga - będzie to dobrze, nie - to też dobrze, prawda, że takie masz podejście?;-)
mi też się @ spóźnia, ale m mówi, że jak jestem w ciąży to rozwód bo na pewno nie znim:-D.
no powiedzmy ,ze takie mam podejscie ;-) moj A tez twierdzi ,ze to niemozliwe zebym w ciazy byla :sorry2:

reklama
Witam się wcześnie:-)
uciekamy do Krakowa na zakupy:tak: pewnie jak zwykle tylko moje dziecko będzie obkupione:baffled::baffled::baffled:
uciekam się szykować:tak: wyjeżdżamy o 8 ale wiecie jak to z dzieckiem:sorry2:
do wieczora babeczki:-D

Witam porannie.
My dzisiaj młodego do babci odstawiamy i też na zakupy. Ale bardziej przyziemne. OBI i IKEA. A potem byczenie się jak się uda.

Niebo niebieskie więc pogoda zapowiada się całkiem przyjemna

Hej dziewczyny :-) dostalam okres :-D:tak::-D:tak::-D:tak: hurrra ;-)dzieki Bogu !!!

Roksi ja mam tak samo zawsze mala dostanie pelno ciuszkow :tak: i zawsze sobie obiecuje ,ze tym razem jej nic nie kupie tylko wkoncu sie obkupie ,ale i tak wychodzi inaczej :baffled::sorry2::-D

Hello :-).

Aga, no widzisz, dobrze się skończyło :-).

Wszyscy gdzieś jadą, a ja chora :-(. Może mi się uda męża wyciągnąć na zakupy po południu. Oczywiście dla synusia :-D.
no na szczescie :-) ale wiecie ,ze chyba bardziej przerazala mnie wizja kolejnego porodu :szok: dopiero pozniej wychowywanie 2 dzieci :szok:;-)

hej!

aga - no to odetchnij pełną piersią:-)

blueberry - pocieszę Cię, że my też dziś siedzimy w domu. Mąż nadal cierpi z powodu zapalenia okostnej, pogoda brzydka. Pójdziemy tylko na spacer i po mleczko do kawy. Gotować mi się nie chce..poodkurzałam już, zaraz biorę się za kuchnię.
Pospałyśmy do 8.30!:szok::sorry2:z krótką przerwą na mleko przed 6.

elahar - i był spokój w nocy skoro wdzień tak mało spała?

Jutro mieliśmy jechać na wycieczkę rowerową ale przez chorobę m zmienimy plany. Nie mogę sie doczekać niedzielnego wyjazdu do Krakowa ale z drugiej strony to już będzie koniec weekendu:sorry2:

agutek - zostaw coś w tych poznańskich sklepach:-D a ty roksi - nie wykup całej kolekcji Wójcika:-D

oczywiście poprosimy szczegółowe relacje z wyprawy:tak:

Hej,
My w końcu zjechaliśmy do domciu z nowymi prezentami dla Madzi. Dostała od chrzestnego mini trampolinke (później zrobie zdjęcia) ale oczywiście bawi się na niej po swojemu.
U nas cały dzień deszczowy więc nawet na zakupy nam się nie chciało iść.

Aga mnie ta wizja porodu też bardziej odstrasza niż wychowywanie drugiego dziecka.

elahar - i był spokój w nocy skoro wdzień tak mało spała?

W nocy spała jak aniołek od 19 do 8 rano :tak:Całe szczęście :tak:

Witam:-)
jestem padnięta:zawstydzona/y: pozwiedzaliśmy Kraków:tak: oczywiście córcia góra ubrań:baffled: mama jedna niedroga bluzeczka z h&m:baffled: tata nic:-D
młoda śpi jak zabita:szok: padła w momencie jak tylko włożyłam ją do łóżeczka:tak:
Aga ja już miałam cały plan:-D do kiedy poracuje, jaką kołyskę kupie, jak urządzę pokoik dla dwójki dzieciaczków:-D:-D aż byłam troszkę zawiedziona jak nadszedł @

reklama
roksi - czyli proporcje zakupów zachowane:-Dco ciekawego nabyłąś dla Natalki?
byliście w centrum? tłumy?

Do góry