reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ufff to mnie troszke pocieszylyscie :tak:;-) i oby tak bylo jak piszecie ( odpukac) bo jakos narazie nie jestem jeszcze chyba gotowa na 2dziecko :no: boje sie strasznie :szok: no ale jak bedzie to tez trzeba dac rade ;-)

reklama
blueberry :szok: moze faktycznie jest to po szczepionce :dry: moze idz jeszcze z nim do innego lekarza .
Boję się, żeby mu tak nie zostało, że wszystko będzie mu szkodzić. Na razie ten rumień z buzi znika, ale kto wie co będzie dalej. Kupy dalej rzadkie :-(. Podaję Clemastin, wapno i probiotyk.

Aga, nie martw się. Nie zawsze jest jak w zegarku.

Boję się, żeby mu tak nie zostało, że wszystko będzie mu szkodzić. Na razie ten rumień z buzi znika, ale kto wie co będzie dalej. Kupy dalej rzadkie :-(. Podaję Clemastin, wapno i probiotyk.

.
moze smekta by pomogla?? trzymam kcikaski zeby wszystko zie zgoilo i dobrze skonczylo :tak:

moze smekta by pomogla?? trzymam kcikaski zeby wszystko zie zgoilo i dobrze skonczylo :tak:
Wiesz, nie chcę go za bardzo faszerować lekami. To nie jest taka typowa biegunka, która grozi odwodnieniem. Wczoraj były 4 kupy, a dzisiaj na razie 2. Po prostu są rzadkie i tyle :-). Mały jest zadowolony z życia, nic go nie boli, nie ma gorączki, wysypka nie jest swędząca, więc tragedii nie ma. Ale wkurzona jestem o to, że takie świństwa naszym dzieciom dają (mam na myśli ten Priorix) i że lekarka taka nieświadoma (albo udaje).

Dzięki za kciukaski :-).

blueberry napewno będzie dobrze, Wiktorii też coś wyskoczyło na buzi tydzień po szczepieniu - czerwone krostki, ale nie zlały sie w czerwone "placki", tylko zniknęły. A o szczepionkach nie chcę już czytać i się denerwować.

Aga głowa do góry:-)

Czy któraś z Was wywoływała zdjęcia w Rossmannie? Do 8 maja jest promocja, od 100zdjęć - 29gr/szt., a powyżej 200 - 25gr/szt. Tylko nie wiem jak z jakością.

witam sie wieczorkiem :-)

blueberry moze faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem? moze to reakcja poszczepienna, a moze zupelnie co innego i nie ma co szczepionke winic? ja bym stawiala na reakcje poszczepienna, bo akurat krotko po niej to wystapilo i mam nadzieje, ze za kilka dni nie bedzie po tym sladu...

Aga pewnie ze bys dala rade ;-) Z Vanesska przeciez dalas :-)

reklama
hej!

Zosia jeszcze nie śpi, ale coś się jej poprzestawiało i spala do 18.30 po południu.

W nocy płakała a to się nigdy nie zdarza. Okazało się, że zrobila mega qpę:crazy:super sprawa kąpac dziecko o 1 w nocy:baffled:oby tylko to nie stało się normą!

aga - będzie to dobrze, nie - to też dobrze, prawda, że takie masz podejście?;-)
mi też się @ spóźnia, ale m mówi, że jak jestem w ciąży to rozwód bo na pewno nie znim:-D

ewa - nie znam zdjęć z ROssmana, wywołuję w fotojokerze na promocji. Sa tanie i ładne.

Do góry