reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Boję się, żeby mu tak nie zostało, że wszystko będzie mu szkodzić. Na razie ten rumień z buzi znika, ale kto wie co będzie dalej. Kupy dalej rzadkie :-(. Podaję Clemastin, wapno i probiotyk.blueberry moze faktycznie jest to po szczepionce moze idz jeszcze z nim do innego lekarza .
Aga, nie martw się. Nie zawsze jest jak w zegarku.
Sandi
Fanka BB :)
moze smekta by pomogla?? trzymam kcikaski zeby wszystko zie zgoilo i dobrze skonczyloBoję się, żeby mu tak nie zostało, że wszystko będzie mu szkodzić. Na razie ten rumień z buzi znika, ale kto wie co będzie dalej. Kupy dalej rzadkie :-(. Podaję Clemastin, wapno i probiotyk.
.
blueberry77
Wiesz, nie chcę go za bardzo faszerować lekami. To nie jest taka typowa biegunka, która grozi odwodnieniem. Wczoraj były 4 kupy, a dzisiaj na razie 2. Po prostu są rzadkie i tyle :-). Mały jest zadowolony z życia, nic go nie boli, nie ma gorączki, wysypka nie jest swędząca, więc tragedii nie ma. Ale wkurzona jestem o to, że takie świństwa naszym dzieciom dają (mam na myśli ten Priorix) i że lekarka taka nieświadoma (albo udaje).moze smekta by pomogla?? trzymam kcikaski zeby wszystko zie zgoilo i dobrze skonczylo
Dzięki za kciukaski :-).
ewa0381
Fanka BB :)
blueberry napewno będzie dobrze, Wiktorii też coś wyskoczyło na buzi tydzień po szczepieniu - czerwone krostki, ale nie zlały sie w czerwone "placki", tylko zniknęły. A o szczepionkach nie chcę już czytać i się denerwować.
Aga głowa do góry:-)
Aga głowa do góry:-)
blueberry77
Moje dziecko śpi już 2 godziny z tatą . Ciekawe o której wieczorem pójdzie spać.
elahar
mama Madzi
Moje dziecko śpi już 2 godziny z tatą . Ciekawe o której wieczorem pójdzie spać.
A moja zdrzemnęła się tylko 20 minut i cały dzień biega jak nakręcona bo jak zwykle na wyjeździe nie chce spać. Mam nadzieję że w nocy będzie spokój.
A
Agutek
Gość
witam sie wieczorkiem :-)
blueberry moze faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem? moze to reakcja poszczepienna, a moze zupelnie co innego i nie ma co szczepionke winic? ja bym stawiala na reakcje poszczepienna, bo akurat krotko po niej to wystapilo i mam nadzieje, ze za kilka dni nie bedzie po tym sladu...
Aga pewnie ze bys dala rade ;-) Z Vanesska przeciez dalas :-)
blueberry moze faktycznie skonsultuj to z innym lekarzem? moze to reakcja poszczepienna, a moze zupelnie co innego i nie ma co szczepionke winic? ja bym stawiala na reakcje poszczepienna, bo akurat krotko po niej to wystapilo i mam nadzieje, ze za kilka dni nie bedzie po tym sladu...
Aga pewnie ze bys dala rade ;-) Z Vanesska przeciez dalas :-)
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
Zosia jeszcze nie śpi, ale coś się jej poprzestawiało i spala do 18.30 po południu.
W nocy płakała a to się nigdy nie zdarza. Okazało się, że zrobila mega qpęsuper sprawa kąpac dziecko o 1 w nocyoby tylko to nie stało się normą!
aga - będzie to dobrze, nie - to też dobrze, prawda, że takie masz podejście?;-)
mi też się @ spóźnia, ale m mówi, że jak jestem w ciąży to rozwód bo na pewno nie znim
ewa - nie znam zdjęć z ROssmana, wywołuję w fotojokerze na promocji. Sa tanie i ładne.
Zosia jeszcze nie śpi, ale coś się jej poprzestawiało i spala do 18.30 po południu.
W nocy płakała a to się nigdy nie zdarza. Okazało się, że zrobila mega qpęsuper sprawa kąpac dziecko o 1 w nocyoby tylko to nie stało się normą!
aga - będzie to dobrze, nie - to też dobrze, prawda, że takie masz podejście?;-)
mi też się @ spóźnia, ale m mówi, że jak jestem w ciąży to rozwód bo na pewno nie znim
ewa - nie znam zdjęć z ROssmana, wywołuję w fotojokerze na promocji. Sa tanie i ładne.