reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
joł :cool:

pobudka tradycyjnie o 06.00 :sorry:
wypite mleczko, na dwie raty, ale wypite :tak:
i na razie kataru brak! :-)

Wiem, wiem :-). Mój Karolek był zrobiony w gumce :-D:-D:-D. Ale wiedzieliśmy, że była awaria, więc nie zdziwiliśmy się wcale ;-)

hehe :-D:-D:-D:-D
kurczę my nie mieliśmy nigdy awarii gumki...albo jej nie rozpoznaliśmy? :sorry2::-p:rofl2:

no ciekawe kiedy nam się kolejne mamusie posypią :-D
ja jeszcze nie testowałam od porodu :-p

Dzień dobry :tak:
U nas tez pobudka o 6 ale jeszcze do 8 córcia pospała z nami a teraz biega po balkonie bo my sie zbieramy na wyjazd do rodzinki.

Co do awarii :-) to nam się jedna kiedyś przytrafiła ale wtedy nic się nie stało.

Niestety pogoda się u nas pogarsza . Ale życzymy wszystkim miłego dnia

Zapytałam o naszą wysypkę na jednym forum o alergiach. Dowiedziałam się, że szczepionka może uszkodzić jelita i wtedy byle co uczula :szok:. Podobno szczepionki są konserwowane trującymi związkami rtęci. Porażka :-(.

Ja mam alergiczkę i aż się boję co będzie po tym szczepieniu. Jeszcze troszkę odczekam, do 14 miesiąca.

witam
nareszcie zupełnie wolny dzień! bez telefonów z pracy i latania w kółko:szok:
Ignaś poszedł w poniedziałek do żłobka, we wtorek był już cały dzień ( do 16.30 ) a w środę już nie chciał zostać:baffled:, płakał jeszcze parę minut jak go pani zabrała (podsłuchiwałam;-)) ale za to jak przyszłam to nie chciał iść:baffled: tylko się bawił w najlepsze.:szok:
W nocy strasznie marudził a dziś ma lekki katarek:angry: mam nadzieję że te choroby się kiedyś skończą...dobrze że mam trochę wolnego.
życzę miłego majówkowania

blueberry :szok: moze faktycznie jest to po szczepionce :dry: moze idz jeszcze z nim do innego lekarza .

Zrobilam dzisiaj 2 test innej firmy i tez negatywny ...niewiem co jest i co mam o tym myslec :baffled:

blueberry :szok: moze faktycznie jest to po szczepionce :dry: moze idz jeszcze z nim do innego lekarza .

Zrobilam dzisiaj 2 test innej firmy i tez negatywny ...niewiem co jest i co mam o tym myslec :baffled:
spokojnie Aga mnie się @ spóźnił 10 dni:szok: muszę odwiedzić gin bo coś się rozregulowało:baffled:

reklama
Do góry