reklama
A
Agutek
Gość
joł
pobudka tradycyjnie o 06.00
wypite mleczko, na dwie raty, ale wypite
i na razie kataru brak! :-)
hehe
kurczę my nie mieliśmy nigdy awarii gumki...albo jej nie rozpoznaliśmy?
no ciekawe kiedy nam się kolejne mamusie posypią
ja jeszcze nie testowałam od porodu
pobudka tradycyjnie o 06.00
wypite mleczko, na dwie raty, ale wypite
i na razie kataru brak! :-)
Wiem, wiem :-). Mój Karolek był zrobiony w gumce . Ale wiedzieliśmy, że była awaria, więc nie zdziwiliśmy się wcale ;-)
hehe
kurczę my nie mieliśmy nigdy awarii gumki...albo jej nie rozpoznaliśmy?
no ciekawe kiedy nam się kolejne mamusie posypią
ja jeszcze nie testowałam od porodu
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
U nas tez pobudka o 6 ale jeszcze do 8 córcia pospała z nami a teraz biega po balkonie bo my sie zbieramy na wyjazd do rodzinki.
Co do awarii :-) to nam się jedna kiedyś przytrafiła ale wtedy nic się nie stało.
Niestety pogoda się u nas pogarsza . Ale życzymy wszystkim miłego dnia
U nas tez pobudka o 6 ale jeszcze do 8 córcia pospała z nami a teraz biega po balkonie bo my sie zbieramy na wyjazd do rodzinki.
Co do awarii :-) to nam się jedna kiedyś przytrafiła ale wtedy nic się nie stało.
Niestety pogoda się u nas pogarsza . Ale życzymy wszystkim miłego dnia
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Heloł. Czuję się fatalnie :-(.
Zapytałam o naszą wysypkę na jednym forum o alergiach. Dowiedziałam się, że szczepionka może uszkodzić jelita i wtedy byle co uczula . Podobno szczepionki są konserwowane trującymi związkami rtęci. Porażka :-(.
Nieciekawie .jak wygląda awaria gumki???
Zapytałam o naszą wysypkę na jednym forum o alergiach. Dowiedziałam się, że szczepionka może uszkodzić jelita i wtedy byle co uczula . Podobno szczepionki są konserwowane trującymi związkami rtęci. Porażka :-(.
elahar
mama Madzi
Ja mam alergiczkę i aż się boję co będzie po tym szczepieniu. Jeszcze troszkę odczekam, do 14 miesiąca.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Im więcej o tym czytam, tym bardziej jestem zszokowana. Zobaczcie:
MMR/priorix a alergia - Alergie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Zdrowie dziecka - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
MMR/priorix a alergia - Alergie - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Zdrowie dziecka - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
witam
nareszcie zupełnie wolny dzień! bez telefonów z pracy i latania w kółko
Ignaś poszedł w poniedziałek do żłobka, we wtorek był już cały dzień ( do 16.30 ) a w środę już nie chciał zostać, płakał jeszcze parę minut jak go pani zabrała (podsłuchiwałam;-)) ale za to jak przyszłam to nie chciał iść tylko się bawił w najlepsze.
W nocy strasznie marudził a dziś ma lekki katarek mam nadzieję że te choroby się kiedyś skończą...dobrze że mam trochę wolnego.
życzę miłego majówkowania
nareszcie zupełnie wolny dzień! bez telefonów z pracy i latania w kółko
Ignaś poszedł w poniedziałek do żłobka, we wtorek był już cały dzień ( do 16.30 ) a w środę już nie chciał zostać, płakał jeszcze parę minut jak go pani zabrała (podsłuchiwałam;-)) ale za to jak przyszłam to nie chciał iść tylko się bawił w najlepsze.
W nocy strasznie marudził a dziś ma lekki katarek mam nadzieję że te choroby się kiedyś skończą...dobrze że mam trochę wolnego.
życzę miłego majówkowania
Lajla83
Fanka BB :)
spokojnie Aga mnie się @ spóźnił 10 dni muszę odwiedzić gin bo coś się rozregulowałoblueberry moze faktycznie jest to po szczepionce moze idz jeszcze z nim do innego lekarza .
Zrobilam dzisiaj 2 test innej firmy i tez negatywny ...niewiem co jest i co mam o tym myslec
reklama
A
Agutek
Gość
Zrobilam dzisiaj 2 test innej firmy i tez negatywny ...niewiem co jest i co mam o tym myslec
hej spokojnie ;-)
ja dostawałam nawet na 48 dzień ;-)