reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ciasto gotowe! najszybsze i najlepsze jakie znam:happy:

agutek -aaa to te zakupy rocznicowe?:-)

blueberry - też bym się wściekła na metodę prób i błędów:no:tyle to mogłaś sama wymyślić

witam :-)

blueberry biedny Karolek :-( oby szybko sie wyjasnilo co mu zaszkodzilo!

dla Tolci rowniez zdrowka :tak:

Madzikim ale i ochoty na slodkie nrobilas :tak: a ja chce sie wkoncu odchudzic :sorry2:

robilam dzisiaj test ciazowy :rofl2: wyszedl negatywny :-p ale nadal mam watpliwosci bo @ nadal nie ma :no::angry: niewiem moze to spowodowane lotem czy co? :sorry2:

eeeee tam Aga lotem:-D muszę Ci powiedzieć że jak byłam w ciąży to po 1,5 bez @ miałam test negatywny:rofl2: po 2,5 dopiero pozytywny:tak:

Agutek my w piątek do Krakowa wyruszamy na zakupy:tak::tak:
madzikm podziel się przepisem:happy:

ale moja córcia ma humorek drze się strasznie wszystko ja wkurza:baffled: nawet ja:ninja2:

blueberry moja jak miala reakcje na bialko to miala najpierw plamy, ktore potem zlaly sie w jeden wielki rumien...moze to wlasnie alergia pokarmowa na cos?
No właśnie, pamiętam. A szybko zeszło? Bo u nas to już trwa w sumie trzeci dzień. U was to jakoś tak gwałtownie przebiegało, nie? Ale też mi się wydaje, że to raczej alergia. Tylko nie wiem na co :-(.

Aga, a masz powód żeby podejrzewać, że to ciąża?

Roksi, po 1,5 czego? Ja jak robiłam test, to pierwszy w ogóle nie wyszedł (był zepsuty), a na drugi dzień kupiłam nowy i już wyszedł pozytywny. To było jakieś 31 dni od poprzedniej @.

No właśnie, pamiętam. A szybko zeszło? Bo u nas to już trwa w sumie trzeci dzień. U was to jakoś tak gwałtownie przebiegało, nie? Ale też mi się wydaje, że to raczej alergia. Tylko nie wiem na co :-(.

nam zeszlo tego samego dnia, ale my bylismy z tym w szpitalu i miala podany hydrocortison...calkowicie zeszlo jakies 3h po jego podaniu co i tak wg pielegniarki bylo pozno...niby powinno szybciej schodzic :baffled:

Aga ty cichociemna :-p

Ja test robilam w 36 dniu cyklu za namowa meza, bo nie wierzylam, ze sie udalo (w pierwszym cyklu staran bylam pewna, ze zaszlam i mialam tysiac objawow a tu test negatywny, wiec w drugim cyklu aboslutnie bylam przekonana, ze nie zaszlam) :-p Test wyszedl, ale taki dosc slaby :tak:

Aaaaa! nie chwalilam sie wam - moje dziecko wczoraj wypilo mleko i zjadlo kaszke na kolacje, a dzis 3x wypilo mleko i kaszke na kolacje! :-)

eeeee tam Aga lotem:-D muszę Ci powiedzieć że jak byłam w ciąży to po 1,5 bez @ miałam test negatywny:rofl2: po 2,5 dopiero pozytywny:tak:
nie strasz mnie Roksi :szok:

Aga, a masz powód żeby podejrzewać, że to ciąża?

Roksi, po 1,5 czego? Ja jak robiłam test, to pierwszy w ogóle nie wyszedł (był zepsuty), a na drugi dzień kupiłam nowy i już wyszedł pozytywny. To było jakieś 31 dni od poprzedniej @.

nie niby powodu nie mam bo zawsze sie zabezpieczamy :tak:(ale gumka to wiesz :sorry2:) a test zrobilam dzisiaj po 31dniach od ostatniej @...

boje sie!!!:szok:

reklama
nie napisałam tygodnia:sorry2:
nam udało się trafić za pierwszym razem:-)

A moja dzisiaj miała bunt mlekowy:baffled: zjadła pół butelki rano i popołudniu pół:baffled:

Do góry