reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Dziewczyny potrzebuje kubeł zimnej wody.
Jest ok 12 dpo (20.01 peak, apka pokazuje 21 owulację, 23.01 wizyta u gina potwierdzająca że była, 29.01 progesteron 19).
Skoro dziś nic nie wyszło to już nadziei brak prawda ?
Tak apropo tego co mówi rozum a serce, tak dziwnie się czuję ale na testach biało.
Więc błagam sprowadźcie mnie na ziemię 😂
Same testy czy beta? Jak testy to spokojnie jeszcze jest szansa 😁

reklama
Hej dziewczyny. I ja nieśmiało dołączę. Chciałam już wcześniej ale chciałam dojść przez wszystkie strony a że czasu mam mało to stanęłam na 11 stronie 🤭 Mam już trójkę dzieci i jak dostałam pierwszy okres po porodzie to zapragnęłam czwartego. Mąż raczej niechętny choć uprawiamy sex bez zabezpieczenia. Mówi że boi się że już starzy jesteśmy i będzie chore lub umrę przy porodzie. Oczywiście nie jesteśmy starzy aż tak bo ja mam 35 a on rok starszy 😁 Z porodami też nie było problemów , wszystkie sn bez urazów krocza. Dzieci 10/10 piękne i duże bo po 4kg 😁 Aktualnie mam bardzo dziwny cykl bo dziś 29dc i z moich obserwacji wczoraj była owulacja (był śluz płodny) , sexy były więc czekam na rozwój wydarzeń.
Witamy witamy 😁
Trzymam kciuki 🤞🏻

Myślę, że jeszcze nic nie jest przesądzone 😊 może Cie kreseczka zaskoczyć dopiero w dniu spodziewanej miesiączki a nawet dzień po..
No właśnie! Jak już wspominałam - ja miałam tak, że dwie kreski wyszły hoho po dniu spodziewanej miesiączki.

Trzymam kciuki! ❤️

No właśnie! Jak już wspominałam - ja miałam tak, że dwie kreski wyszły hoho po dniu spodziewanej miesiączki.

Trzymam kciuki! ❤️
I też test testowi nie równy. Ja z młodszym jak robiłam test Vitam to była ładna druga kreska, następnego dnia zrobiłam jakiś inny, ale nie pamiętam teraz nazwy i druga była taka ledwo widoczna, a ja w płacz, że znowu biochemiczna 🫣

Myślę, że jeszcze nic nie jest przesądzone 😊 może Cie kreseczka zaskoczyć dopiero w dniu spodziewanej miesiączki a nawet dzień po..
No u mnie wyszła bardzo blada kreska w dniu spodziewanej miesiączki I mimo że nie patrzy się po jakieś chwili, to faktycznie dopiero po dłuższej chwili się wybarwiła. Wtedy nie znałam bety itp., tylko powtarzałam testy i ciemniały z dnia na dzień. Także wszystko jest możliwe :) Ale wtedy czułam po sobie że coś jest na rzeczy.

Kolejny cień cienia białego ducha wizira 😵‍💫 który widzę tylko ja - mam karę za bycie niecierpliwą 😆 trochę kasy w błoto ale mam nauczkę,żeby tak nie wariować - czekam grzecznie do dnia 🩸 z kolejnym testem a i tak mam wrażenie,że w weekend napewno 🚽🐒 przyjdzie - no nic. Grzecznie czekam i życzę Wam miłego poniedziałku 🤌🏻🍀❤️

Kolejny cień cienia białego ducha wizira 😵‍💫 który widzę chyba tylko ja - mam karę za bycie niecierpliwością 😆 trochę kasy w błoto ale mam nauczkę,żeby tak nie wariować - czekam grzecznie do dnia 🩸 z kolejnym testem a i tak mam wrażenie,że w weekend napewno 🚽🐒 przyjdzie - no nic. Grzecznie czekam i życzę Wam miłego poniedziałku 🤌🏻🍀❤️
Jakie testy robisz? Pinki?

Dzisiaj zrobiłam facelle 😂 9dpo jestem także pewnie i tak za szybko. W poprzedniej ciąży miałam już pozytyw w tym dniu cyklu ale wiem,że owulke miałam 2-3 dni później niż zwykle więc cykl będzie trochę dłuższy niż moje 26/27 dni. Wcześniej miałam cykle 29/30 dni a ponad rok temu się trochę skrócił

reklama
Dzisiaj zrobiłam facelle 😂 9dpo jestem także pewnie i tak za szybko. W poprzedniej ciąży miałam już pozytyw w tym dniu cyklu ale wiem,że owulke miałam 2-3 dni później niż zwykle więc cykl będzie trochę dłuższy niż moje 26/27 dni. Wcześniej miałam cykle 29/30 dni a ponad rok temu się trochę skrócił
Wrzuć zdjęcie ja zawsze coś widzę 🫣

Do góry