reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hmm...faktycznie inaczej wygląda.
A to jest słomka czy taki ustnik?

Coś jeszcze ciekawego ci przysłali?

Moje dziecko znowu nie wypiło mleka i poszło spać.
Mam wrażenie, że to nie jest tak, że mleko jej nie smakuje, bo od czasu do czasu wypija ze smakiem. To jest raczej brak czasu na spokojne leżenie i picie. Ona ma tysiąc innych rzeczy do zrobienia i picie mleka to strata czasu.

dzień dobry wszystkim

u nas słonko juz wychodzi a ja musze dzisiaj spadac do pracy- co za pech, ale humorek mam spoko wiec jakos przemecze sie do 16
Wika dopiero sie obudziała, wiec spadam robic jej mleczko
ja tak mysle to tych kubkach ze słomka, tylko się zastanawiam czy Wika bedzie piła z tego, bo niekapka jakos nie kuma
miłego dnia dziewczynki

hej

ja dzisiaj wstałam lewą nogą :dry:
młoda odmówiła śniadania a do tego czymś sobie przejechała po policzku i na całym ma wielką czerwoną szramę, wygląda jakbym ją maltretowała :dry:

wkurza mnie wszystko dzisiaj....ten dzień nie zapowiada się dobrze :-D

Witam:-)
nas dzisiaj obudził serwisant o 6:30:baffled: pękł mi akryl w wannie i przyjechał porobić fotki i napisać protokół:tak:
dzień zapowiada się piękny i oczywiście ja jestem w pracy:angry:

widzę że temat porodów rozwinął się;-) to więc pochwalę się że rodziłam 10 godzin przy przyjęciu do szpital skurcze miałam co 5 minut a rozwarci 1,5cm:szok: o 10:10 rozwarcie doszło do 10cm a 10:25 urodziłam:tak: skurcze miałam z kręgosłupa czyli jak pani położna powiedziała najgorsze jakie mogą być:baffled:
Dopiero w drugiej dobie po porodzie wstałam, ze szwami nie było tak źle tylko jeden szew nie chciał mi wyjść ale jakoś go wyskubałam:sorry2:

acha drugiego porodu boje się strasznie!!!

Dzień dobry :-).

A ja nie wiem jak to jest, ale jakoś się nie boję. Chociaż pamiętam, że też przez pierwsze 3 miesiące po porodzie myślałam o adopcji :szok:. Mimo, że wiem, że cholernie bolało, to nie pamiętam już tego bólu i wydaje mi się, że nie było tak strasznie. Poza tym ja się chyba najbardziej bałam przed porodem dlatego, że nie wiedziałam co się będzie ze mną działo.

U nas słoneczko świeci. Ja mam w przeciwieństwie do Agutka dzisiaj dobry humor, przynajmniej na razie :-)

Hejka!

blueberry, mam przez allegro kupić?

co do porodu to ja na razie się nie wypowiem bo nie chcę sobie humoru psuć :-(
roksi, pamiętasz? ;-)
Agutek, przeskocz na prawą ;-)

reklama
jakie piękne słonka a ja w pracy do 16 kibluje, no i przez to humorek mi sie troche pogorszył, bo walałabym z dzieciątkiem po praku smigac- no ale cóż....
Agutek - tak jak powiedziała Fredzik- PRZESKOCZ NA PRAWĄ:)
Roksi a Pan serwisant to nie wie ze sie powinno chodzic do klientów od 8 rano????

Do góry