reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Uciekam...mąż dał cynka, że wreszcie wraca do domu :-)

Ciao :-D
Agutek córcie uśpiła dostała cynk i poleciała nogi golić, wskoczy w sexi ubranko i będzie witać męża:-p

moją córcię dzisiaj tak wymęczyłam że o 20 zasnęła w łóżeczku w takiej pozycji jak ja odłożyłam:-) mogłaby pospac do 8:rolleyes: bo dzisiaj o 7 była pobudka:baffled:

Hm... sama nie wiem. Ale mam takie wrażenie, że to proszkowe mleko jest jakieś takie sztucznie, śmierdzące i niefajne :-). No i też jest krowie przecież, tylko przerobione. A to po 12-tym miesiącu już jest chyba przetworzone w niewielkim stopniu. Poza tym boję się, że potem nie będzie chciał pić zwykłego mleka. Syn mojego kolego z pracy ma 4 lata i pije Nutramigen, bo inne mu nie smakuje :szok:.
Otóż to. Dla mnie sztuczne mleko strasznie smierdzi i jakby nie było jest... sztuczne. Wiktoria jak je widzi to od razu pluje, więc nie ze względów finansowych, ale m.in. smakowych staram się już córci dawać. W końcu można robić różne dania na mleku i byłoby to jakieś urozmaicenie. A mleko bardzo lubię i mam nadzieję, że córcia tez polubi.

Agutek córcie uśpiła dostała cynk i poleciała nogi golić, wskoczy w sexi ubranko i będzie witać męża:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzisiaj pobudka o 7.00, pełen sukces bo normalnie wstajemy o 6.00 ;-)
no i dzisiaj zmieniam układ jedzenia, nie wiem czy się przyjmie, czy dobrze robię, ale chcę spróbować w weekend jak to pójdzie i jutro podejmę decyzję :happy:

u nas znowu beznadziejna pogoda, a liczyłam, że spędzimy dużo czasu na dworze :-( a tu świata prawie przez okno nie widać tak ponuro jest i chyba kropi :baffled:

Witam
U nas też pochmurno ale może po południu uda się wyjść. Na razie biorę się za porządki w domu. Córcia przy okazji pojeździ na odkurzaczu :-) No żartuję ale ostatnio to siadła na odkurzacz i chciała żeby ciągnąć. :tak:

u mnie już nie kropi tylko leje :eek:
miałam w planach odkurzanie ale córa padła właśnie i śpi, więc przynajmniej pościerałam kurze i czekam aż się obudzi :-)

reklama
Witam:-)
u mnie niebo zachmurzone ale jak na razie nie pada:tak:
wybieram się dzisiaj do fryzjera:-) zrelaksuję się troszeczkę a co najlepsze robią tam super 15 minutowy masaż głowy:-):-):-):-)

Aga witaj nareszcie:-)
Ewelina tylko mi tu nad Częstochowę tej burzy nie wysyłaj:no: bo zamiast po wizycie u fryzjera wyglądać jak gwiazda to będę wyglądała jak zmokła kura:angry::sorry2:

Do góry