reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzięki dziewczyny za polecenie książek :-)

jeju ale nam się pogoda zepsuła...pada, zimno..przerzuciłam się na takie dość mocno odsłonięte buty i mi nogi zmarzły, normalnie do kozaków trzeba wrócić :baffled:

do tego przez to chyba niskie ciśnienie czuję fatalnie...

reklama
pierwsze żłobki za płoty;-) wprawdzie dziś tylko 2 godziny ale Ignaś zdążył zjeść obiadek, jutro zaprowadzę go wczesniej, tak żeby zjadł jeszcze śniadanie:-)

Co do książek to ja się nie mogę zdecydować co polecić, bo ja czytam wszystko: od romansideł po fantastykę. Jeżeli coś lekkiego to na pewno jakaś obyczajówka.
Jeżeli już to: Anna Gavalda "po prostu razem" polecam:tak:

hej
ja wczoraj średnio się czułam...

całą noc u nas lało :baffled:
a ja dzisiaj w pracy od 6.30, ale muszę wyjść dużo wcześniej bo jadę załatwiać sprawy związane z autem :-)
babcia się dzisiaj zlitowała i przyjeżdża do nas pilnować córci :-)

miłego dnia!

Witam się,
... chora :-( choć już lepiej.
U nas leje od wczoraj wieczorem i zimno jak diabli :-(więc nici ze spacerku

Ja polecam "zaklinacz koni" nicholas evans i "bez mojej zgody" jodit picoult

Agutek, gratuluję teściowej :tak:

Fredzik to życzę zdrówka

Właśnie, "zaklinacz koni" też fajny był.

Ja też chora na całego. Wczoraj poszłam do lekarza i dał w końcu antybiotyk. Ale że nie mam gorączki postanowiłam go nie brać.Wolę dziecka w brzuchu nie podtruwać jak nie trzeba. W każdym razie dostałam l4 na tydzień i zakaz wychodzenia z domu.
Zamierzam się dostosować:))

Witam:-)
Witam się,
... chora :-( choć już lepiej.
U nas leje od wczoraj wieczorem i zimno jak diabli :-(więc nici ze spacerku

Ja polecam "zaklinacz koni" nicholas evans i "bez mojej zgody" jodit picoult

Agutek, gratuluję teściowej :tak:

Fredzik to życzę zdrówka

Właśnie, "zaklinacz koni" też fajny był.

Ja też chora na całego. Wczoraj poszłam do lekarza i dał w końcu antybiotyk. Ale że nie mam gorączki postanowiłam go nie brać.Wolę dziecka w brzuchu nie podtruwać jak nie trzeba. W każdym razie dostałam l4 na tydzień i zakaz wychodzenia z domu.
Zamierzam się dostosować:))
zdrówka dziewczyny:tak: ja też jestem chora:baffled: z nosa cieknie, głowa mnie boli:szok: chyba dzisiaj w pracy wszystkich zasmarkam:szok::-D

Dzień dobry laski ;-). U nas słońce świeci na razie, ale czuję że to chwilowe. Spać mi się chce (nic nowego). Nie chce mi się pracować (też nic nowego).

Idę dzisiaj do gin na USG. Ale brzuch mnie już nie boli, więc chyba nici z ciąży :-p.

Soppana, napisz coś o żłobku. Jak jest dzień zorganizowany, co dają jeść, itp.

reklama
Cześć dziewczyny,

ja też muszę się dołączyć do mam chorujących. Chyba mnie wczoraj przewiało, no i dziś tak mnie bolą plecy, że nie mogłam zwlec się z łóżka.

Spadam robić śniadanie.

Dziś mamy wyjazd, więc nie wiem czy zajrzę.

Miłego dnia.

Do góry