reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Kasiu - czy to Ty założyłaś tą fundację??
nie, ale tam tez "pracuje" tzn, do mnie przychodza wszystkie rzeczy a ja robie fotki i rozsyłam do dziewczyn, no i teraz dojda mi wysyłki a oprócz tego mam jeszcze swoje allegro tzn, to moje sklepowe:-):-)

biedny Piotrus - mam nadzieje ze tam nic poważnego z tego nie bedzie

Ewelinka fajnie że juz spacerujcie po chorobie

ja sie witam i zaraz uciekam do pracki, nasłońce sie u nas nie zanosi to nawet mi tak bardzo nie szkoda, a jutro jedziemy na wies do dziadka mojego m, nie wiem jeszcze czy dzisiaj nas nie odwiedzą chrzesniaki m bo w tym roku dwójka idzie do komunii- niezły wydatek:-p:-pdobrze że ja nie mam jeszcze chrzesniaka bo bym sie załamała

uciekam na kawke, bo mi jeszcze głowa leci

miłego weekendu wam zyczę:-):-)

reklama
Witam
moja mała super śpi ostatnio:-) dzisiaj do 8:-)

malaga biedny Piotruś musi go to nieźle boleć:angry: dziwna ta pani doktor robić coś dziecku na siłe:szok:
Kasia zabiegana kobieto:-D
blueberry widziałam nowe aukcje:tak: fajne są te bodziaki na 92:tak:
Fredzik przeskoczyłam z innego wątku:sorry2: ale takiego małego pacjenta nie widziałam:no: najmłodsze dziecko które nas odwiedziło miało 2 latka:tak: wydaje mi się że wcześniej rodzice powinni zaglądać do buźki i sprawdzać czy nic się nie dzieje:tak:

Kasia gdzie fotka Wiki z nową fryzurą???

hej my już po zakupach prezentowych, teraz robię obiad, córcia śpi a potem jedziemy na imprezkę :-) cieszę się, bo córcia znowu będzie miała okazję pobyć z innymi dziećmi :tak:

Agutek a przez tylną kanapę:confused: składasz tylne fotele i masz dostęp do bagażnika:tak: spokojnie wyciągniesz wózek:tak:

no ewentualnie tak będziemy musieli zrobić :baffled:
dzisiaj byliśmy w serwisie i nowy zamek to koszt 300zł :szok:
ale polecił nam koleś jakąś firmę, w której naprawiają zamki, ale dzisiaj było nieczynne i mam dzwonić w poniedziałek i się umawiać :sorry2:do tego w serwisie umówiłam się jeszcze na wtorek na wymianę rolki w alternatorze bo szumi...i znowu kasa pójdzie :angry:

no mam taki zamiar, zobaczymy jak to wyjdzie- wiesz niby dwie ale kazda tak naprawde na 0,5 etatu więc w sumie to mi wyjdzie etat, ale do tego jeszcze dom, dziecko i jeszcze allegro- zobaczymy:-p:-p:-p

dużo bierzesz na siebie :happy: powodzenia :happy:

My mamy jutro jechać na 1. urodziny mojego chrześniaka. I nie wiem, czy pojedziemy, bo Piotrusia coś siusiak pobolewa :confused: Nie dał się wziąść na ręce przodem, wypina pupcię, nie dał sobie w kąpieli umyć, płakał, jak go smarowałam :-( Teściowa nic nie zauważyła, przebierała go raz i mówi, że problemu żadnego ne było.. Teraz niuniuś śpi na wznak, nie dał się na boczku położyć... I wydaje mi się, że ma siusiaka lekko przypuchniętego...

Czyżby efekt zsuwania napletka przez panią doktor?? :wściekła/y: Jakoś do tej pory nic mu się nie działo :angry:

Szlag mnie chyba trafi :wściekła/y:

Jutro trzeba będzie do lekarza, jak nic się nie poprawi...

oj bidulek :-( mam nadzieję, że szybko mu przejdzie...może jakieś zapalenie po tym odciągnięciu się zrobiło?

Agutku, program się nazywa PhotoImpact. Nie znam się na obróbce zdjęć, więc zanim w ogóle zakumałam co do czego służy, to trochę czasu minęło ;-). Szczególnie, że program jest po angielsku.

ja kiedyś próbowałam działać w PhotoShopie i w ogóle mi to nie szło :baffled:
za trudne to dla mnie :-D
za to mój brat wymiata w nim :sorry2:

Dzień dobry :-). Część nowych rzeczy już wystawiłam wczoraj, ale jeszcze nie wszystkie. Niezły mam bajzel w rajtkach :-D. Przysłali mi z hurtowni 4 pary 80-86 i 4 pary 92-98. Dobrze, że rozpakowałam... Wygląda na to, że mam 5 par 92-98 i 3 jakieś jeszcze większe - może 104. A wszystkie były popakowane w kartoniki, woreczki i jeszcze mają "wydziergane" rozmiary wewnątrz, tylko niezgodne z prawdą.

Fredzik, nie używamy śliniaka. Kiedyś kupiłam takie foliowe w Ikei i też ich nie używamy :baffled:. Poza tym zostały mi tylko różowe, bo niebieskie właśnie ktoś kupił ;-). Chyba to nie Ty? :-D

Kurczę, dopiero teraz zjadłam płatki na śniadanie. Odkąd wstałam, to najpierw zajmowałam się Karolem, potem trzaskałam zdjęcia ciuchów :crazy:.

my już po spacerku:tak: byłyśmy na rowerku ale ta rączka coś jest do bani źle się prowadzi:baffled: później przesiadłyśmy się na spacerówkę i poszłyśmy do parku:-)
mała pospała w wózku tylko 30 minut:baffled:

co tu taka cisza:baffled:
spadam pod prysznic i spać:happy:
aaa Natalka chodziła bez pampersa 2 godzinki i efekt jest taki że dwie pary rajstopek mokre:crazy: chodzi robić siku w kąt:sorry2: a nocnik gryzie:angry: na nakładce od kibelka posiedzi troszkę ale jeszcze tam nic do środka nie zrobiła:no:

ja sie witam raniutko......my uciekamy dzisiaj na wieś do rodziny, ciekawe jak moja córcia zareaguje na świnie i krowy.......
Agutek facet ci to powinien naprawic, ja byłam u takiego jak chcieli mi sie włamac do autka....
uciekam, do wieczorka dziewczynki...miłej niedzieli

reklama
dzień dobry :-)

ja sie witam raniutko......my uciekamy dzisiaj na wieś do rodziny, ciekawe jak moja córcia zareaguje na świnie i krowy.......
Agutek facet ci to powinien naprawic, ja byłam u takiego jak chcieli mi sie włamac do autka....
uciekam, do wieczorka dziewczynki...miłej niedzieli

miłego pobytu na wsi :-)
mam nadzieję, że ten facet nam to naprawi :sorry2:centralny zamek nie otwiera nam bagażnika, a zamek dodatkowo jest tak zepsuty, że kluczem też nie można otworzyć :sorry2:

nasza wczorajsza imprezka udana, córcia fajnie wśród dzieci biegała, bawiła się, normalnie nie miałam dziecka kilka godzin :szok::-D do tego tam były jej ulubione ostatnio schody i nauczyła się po nich wchodzić :-)

Ewelino udanej zabawy :-)

Do góry