reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry- jak byłam w ciązy to rzuciałam, a że mój m pali to zaczęłam znów. Ale ja to popalam, bo paczka to mi starcza na 3 dni.
Eee to spoko ;-). Ja paliłam paczkę dziennie, więc teraz nie mogę sobie pozwolić nawet na jednego - boję się, że nałóg mógłby wrócić. Też rzuciłam jak zaszłam w ciążę - jak zobaczyłam 2 kreski to nie zapaliłam więcej :-). Największą ochotę na papierosa miałam jak poszłam pierwszy raz na piwo (jakieś 3 miesiące po porodzie). Ale przetrwałam i bardzo się z tego cieszę :tak:.

reklama
Ja na szczescie nigdy nie palilam, wiec nie mam problemu z rzucaniem ;-)
Moj maz tez nie pali wiec spoko, bardzo mnie to cieszy :-)

Nie lubie smrodu papierosow :-( Moi rodzice kopcili i dopiero teraz jak z nimi nie mieszkam wiem, jak smierdzialam w szkole fajkami mimo, ze nigdy nie palilam :-(

Jak ktos do nas przychodzi palacy to wyganiamy na balkon ;-)
I bardzo chcialabym by mloda nigdy nie siegnela po fajke :rolleyes:

blueberry gratuluje wygranej z nalogiem aczkolwiek tak jak piszesz - musisz teraz sie pilnowac by nigdy nie skusic sie choc na jednego papieroska, bo pewnie wpadlabys znowu w nalog.

blueberry gratuluje wygranej z nalogiem aczkolwiek tak jak piszesz - musisz teraz sie pilnowac by nigdy nie skusic sie choc na jednego papieroska, bo pewnie wpadlabys znowu w nalog.
No niestety - uzależnienie zostaje do końca życia. Mój kolega, który nie pali od ładnych paru lat nawet kiedyś powiedział, że niby nie ciągnie go do papierosa, ale nigdy nie osiąga stanu pełnego zaspokojenia - zawsze czegoś mu brakuje :-D. Ja na szczęście tak nie mam.

Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!

WSZYSTKIM E-CIOTECZKOM I ICH RODZINOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ W TE NADCHODZĄCE ŚWIĘTA

już chce Wam złożyć życzeia, bo jutro spadam do pracki i w zamieszaniu świątecznym moge nie zdążyć w weekend

Witajcie Marcoweczki 2007 :-)
Przepraszam, ze tak wyskakuje jak krolik z kapelusza, ale mam do Was prosbe..Czy mozecie napisac jaki rozmiar bucikow nosza teraz Wasze maluszki?
Mam mozliwosc zrobic zapas bucikow dla swojego mlodszego synka a zupelnie nie pamietam jak to bylo :zawstydzona/y::rofl2:
Bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam Was i malenstwa...

a dla mojej wiekszosc 19 jest za duza :-D

reklama
Do góry