reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja się witam dopiero wieczorkiem :tak:

poród trwał dosyc długo i skonczył sie CC, a maluch wazy 4,5kg i ma 61cm:szok:,
wszyscy juz czuja sie dobrze:tak:

a ja, jak sie tak napatrzyłam na to maleństwo, to sie tak rozczuliłam, jak przypomniałam sobie swój poród;-)

Ewelina gratulacjedla siostry. Spore maleństwo i rzeczywiście od razu powinno być cc.

Ja do czwartku chodzę do pracy a później znowu siedzimy z córcią w domciu. Najgorzej, że święta zapowiadają się zimne i deszczowe.

ja sie witam z rana:-):-)do czwartku wolne więc jestem w super humorze. Dzisiaj do okulisty jedziemy z Wiktoria zobaczymy czy wszystko jest ok, a później na obiadek do dziadków, bo mnie się jakoś gotowac nie chce:baffled::baffled:Nocka była straszna, wika się budziła z płaczem bo gubiła smoka, więc coś czuję że następne zeby chyba ida:baffled::baffled:muszę ją wymacać dzisiaj a jak coś to viburcol i juz:-D:-D:-D

Miłego dnia i miłej pracki Wam zyczę

dzien dobry
u nas od rana pada snieg :baffled:
nocka spokojna, za to wczoraj po poludniu obudzila sie z wielkim placzem i za nic nie moglam jej uspokoic i wieczorkiem przy zasypianiu poplakiwala, ale chyba dlatego, ze nie mogla znalezc smoka...

kasia powodzenia u okulisty :-)

agutek u nas w nocy padał śniego, bo mam autko białe:(
u okulisty pewnie bedzie wszystko ok, ale tak na kontrole tylko idę. W ogóle to chce Wice zrobić wszystkie badania, żeby zobaczzc cyz przez ten rok wszyzstko jest ok....zrobie jej krew i mocz jeszcze

Witam:tak:
u nas na razie świeci słońce i nie zapowiada się śnieg:no:
mała pospała do 7:30:tak: a ja dzisiaj znów do pracy:angry: leń mnie dopadł straszny przed świętami:angry:

ja bym musiala tez corcie zapisac do okulisty...ponoc kolo roczku powinno sie wlasnie zrobic takie pierwsze badanie...myslicie, ze kazdy okulista zajmuje sie takimi maluszkami i je bada czy trzeba szukac jakiesgos specjalnego dzieciecego?

reklama
Do góry