reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelinka ja tez życzę Twojej siostrze szybkiego porodu....
A my już po spacerku 2 godzinnym i tak myślę że jeszcze po 14 wyjdziemy, bo Wice się spodobało chodzenie za raczke po parku, a pogoda superowa więc trzeba korzystać

reklama
blueberyy - ja nic nie biorę, serio!:tak::-D, odkąd chodzę na aerobik to mam więcej energii, poza tym wyspąłyśmy się do 8.30 wczoraj, dziś pobudka po 7 to bym juz tak nie poszalała;-)

agutek - adlaczego rezygnujesz z przewijaka? ja zamierzam jeszcze długo używać

ewelina - to daj cynka kiedy można Ci gratulować bycia ciocią:-)

Witajcie

Oj mnie by się też jakiś power przydał bo mnie chyba jakas przesileniowa deprecha dopada:nerd:. Na dodatek czuję, że się upasłam (chyba mi się żołądek rozciągnął w czasach intensywnego karmienia - jadłam jak chłop bo ciągle głodna byłam). Teraz karmie juz mało a jem nadal, szczególnie słodycze i się złoszczę, że się pasę i z tej złości na pocieszenie znów słodycze:angry: ... Masakra!!

Musiałabym sie wybrac na jakiś aerobik ale mi się wybrac trudno....

My tez używamy przewijaka ale od czasu jak M skończył roczek czyli od tygodnia ;-) jak go kładziemy na przewijak to jest protest i wstawanie. Może się nagle poczuł "dorosły" a przewijak jest dla dzieci przecież :-). Tak więc albo korzysta z nocnika (nawet nieźle mu to idzie) albo go kladziemy na przewijaku ale na tapczanie. Komoda - przewijak juz się zamienił w komodę. Ale przez rok przewijak byl bardzo użyteczny i bardzo go sobie chwaliłam.

Ewelina życzę lekkiego porodu Twojej Siostrze i oby jak najszybciej mogła swoje Maleństwo przytulać:tak:

hej

cos mi forum nie dzialalo :baffled::baffled:
dzisiaj prawie caly dzien mialam poza domem, najpierw praca, a potem wypad na miasto na zakupy i zrobic pazurki :happy2: tatus mial dyzur ;-)

agutek - adlaczego rezygnujesz z przewijaka? ja zamierzam jeszcze długo używać

bo szykuje mlodej pokoj, zeby ja do niego przeprowadzic i to biurko na ktorym teraz jest przewijak przez najblizsze 6 lat nie bedzie nam potrzebne, a tylko teraz zagraca nam ten pokoj...na jego miejscu ma stanac lozeczko :sorry2: czas wiec powiedziec bye-bye biurku i przewijakowi :happy2:

blueberry na zdjeciu widzialam chyba Karolka w body Kolorino. Jaki rozmiar nosi teraz? Chcialam sobie porownac, bo ja juz nie wiem sama jakie rozmiary kupowac...w jednych 80 sa za duze, a w innych juz za male i kompletnie nie wiem jakie kupowac :baffled:

Kochane jetescie, wszystkie trzymane kciuki przekazałam siostrze:tak:, na razie u niej nic sie nie dzieje, maluszkowi tam dobrze:-D, zrobili jej dzisiaj szereg badań w związku z tym wysokim cisnieniem, a jutro, lekarz prowadzący podejmie decyzje co dalej, w grę wchodzi CC, bo maluszek bardzo duzy, grubo ponad 4kg:szok:, nie mogli go zmierzyc na USG,,

A my bylismy dzisiaj w moim zakładzie pracy i Piotrus błyszczał:tak:, mogłam mu przyczepić czerwoną kokardkę, żeby mi go nie zauroczyli;-), a mały cwaniak tylko rozdawał usmiechy i czarował wszystkich:-D:-D:-D,
a teraz padł nieprzytomny, chyba z nadmiaru wrażeń:happy2:

Debiutantko, ja jeszcze też karmię, stosuje jakąś tam dietę, ograniczam jedzenie, trzaskam brzuszki plus skakanka i co ? NIC:no::no::no:, nic nie schudłam,troche mnie to zniechęca do dalszego działania:zawstydzona/y:

reklama
Do góry