reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama

i powiedz wygodnie ci...jak Karolek np zrobi kupe to nie wywija cie sie przy przewijaniu i nie ubrudzi sofy? itp., itd?

ja do tej pory uzywam przewijaka i nie wyobrazam sobie zycia bez tego ustrojstwa, ale niestety lada dzien bede musiala sie go pozbyc i tak sie zastanawiam jak to bedzie bez niego, gdzie ja przewijac, ubierac, itp:confused:

ja tez przebieram na kanapie, a jakby co by gdyby:-D, to podkładam rożek, przynajmniej moge go jeszcze wykorzystac, zawsze łatwiej go wyprac niz kanapę:tak:,
juz od bardzo dawna nie uzywam przewijaka:happy2:, od kiedy zaczęły zwisac Piotrkowi nogi z niego:-D,

Karol ostatnio rzadko robi kupę w pieluchę, a jak już zrobi to go stawiam przy sofie i tak wycieram najpierw, a potem kładę i poprawiam. A czasem go myję w wannie :-D. Jak zrobi do nocnika, to nie jest taki ubabrany, więc nie ma jak pobrudzić sofę :-). Ale w sumie jak jeszcze nie robił do nocnika to też sobie jakoś radziłam :-).

dla mnie przewijak to normalnie wynalazek swiata :-D
naprawde jak dla mnie jest rewelacyjny i zal mi ze musze sie z nim pozegnac :baffled:
przy nim mam wszystkie potrzebne do pielegnacji kosmetyki itp., a teraz bede musiala po wszystko latac i przynosic sobie na kanape...nie podoba mi sie to :-D
dla drugiego dziecka to chyba kupie specjalna komode na przewijak :-p

nic, mykamy na spacerek pa :-)

przypomnijcie jak się suwaczek zmienia:zawstydzona/y:

agutek - my używamy przewijaka i jeszcze długo zamierzam, choć do spania ściągam bo zwala go na siebie:confused:

reklama
Dzień dobry wszystkim!!!!
Agutek ja już od dawna go nie używam, tylko sofka... Ale to jest kwestia przyzwyczajenia....
Madzikm a skąd ty masz takiego powera?? Przeslij mi go trochę...

Ja mam dzisiaj wolne i tak się zastanawiam co mam z sobą zrobić, poza spacerkiem z wika oczywiście i ugotowanie obiadku........Najpierw wypije poranna kawę i się dobudzę....
A u mnie już słonko wychodzi...Super pogoda pewnie będzie...
Miłego dnia i dużo słoneczka wam życzę

Do góry