reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-).

Ja też w pracy :-(. Ale za to jutro i pojutrze laba :tak:.

Karol dostał wczoraj pierwszy prezent - jeździk. Jeszcze ma dostać rowerek. Nie mam pojęcia gdzie będziemy to wszystko trzymać :-D.

Roksi, moje dziecko dzisiaj wstało o 5:45 - to tak w ramach pocieszenia ;-).

JMM, przechlapane masz z tym usypianiem. Coś mi się zdaje, że odwyk cycowy nie będzie łatwy :no:.

reklama
WITAM,

a my wstawalismy dzisiaj 6 razy w nocy:no:, na pocieszenie mam sliczna pogode:tak:,

a po weekendzie mój mały jest kompletnie rozbity, nie ma chetnych do noszenia dupki:szok::baffled:

udanego dnia kobitki:tak:

hejka!

pospałyśmy do 8.30:zawstydzona/y: dzięi temu mam powera i już umyłam okno, 3 pranie kończę, obiad jest:happy2:

roksi - lala gościom smakowała?
u nas też ślicznie na polku!

cześć dziewczyny!
Jestem .... niewyspana :-(
Wczorajsza imprezka mnie wykończyła (foty na zamkniętym) a Sz. wstawał w nocy o 1, 3 i 5 :szok::wściekła/y: ale mamy górną lewą 4 więc może dlatego...
Ale na pocieszenie słonko za oknem świeci. Mam nadzieję że mały zaraz zaśnie (jaś mu to ni e idzie) i potem na spacerek wyjdziemy.
Idę pranie wieszać...

no gdzie jesteście???? tylko nie ściemniajcie, że w pracy:-p;-)

kochane....umyłam 4 okna, wyprasowałam i powiesiłam firany, zaraz spacer a potem do pracy, zazdrościcie mi powera?:-p:-D

to tymczasem

no gdzie jesteście???? tylko nie ściemniajcie, że w pracy:-p;-)

kochane....umyłam 4 okna, wyprasowałam i powiesiłam firany, zaraz spacer a potem do pracy, zazdrościcie mi powera?:-p:-D

to tymczasem

to jak masz takiego powera to zmien Zosi suwaczek jeszcze :-p i wpadnij posprzatac do mnie :cool2:

Madzikm, nie jestesmy w pracy, tylko w domku:-D (oczywiscie co niektóre), nie mam takiego powera i dobrze mi z tym:-p,
okna mam umyte juz zeszłego tygodnia (Roksi mnie natchnęła myciem swoich:-D:-D),
zaraz idziemy na spacerek, korzystając z pogody , nie wierze, że z takiego słoneczka moze sie zrobić brzydko, albo nie chcę wierzyć;-)

reklama
Do góry