reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :tak::tak:

Mamy piękną słoneczną niedzielę. Nocka była spokojna więc wszyscy w dobrych nastrojach.
U nas przeprowadzka w dzień na pewno by się nie powiodła bo i tak najczęściej protestuje jak ją odkładam do łóżeczka. Chyba, że jest już bardzo bardzo senna to jakoś uśnie. A na noc raczej nie ma takich problemów.

reklama
U nas piekna pogoda dzisiaj, wiec spacerek zaliczony :tak:
Problem tylko w tym, ze chyba nastapil u nas juz tez koniec spokojnych spacerow, czyli my pchamy wozek a mala w nim grzecznie siedzi :sorry2: Dzisiaj tak sie awanturowala, ze musielismy co chwile ja wyciagac i sobie spacerowala :happy2: Nawet jak do sklepu weszlismy to nie chciala w wozku jechac i przesadzalismy ja do koszyka na zakupy :-D
Czyli pewnie niebawem bedziemy chodzic na spacery bez wozka przed blok zamiast robic kilometry w wozku :sorry2:
Za to tak sie wymeczyla, ze wypila mleczko i padla :-p

elahar u nas w dzien tez troche pomarudzi zanim pojdzie na drzemke, a na noc pieknie w ciszy i w ciemnosci sobie zasypia, bez zadnych problemow :tak:nie wiem wiec, ktora opcje wybrac? chyba pojde na zywiol jednak :-D i zrobie jak mi sumienie w tym dniu podpowie ;-):-D

Problem tylko w tym, ze chyba nastapil u nas juz tez koniec spokojnych spacerow, czyli my pchamy wozek a mala w nim grzecznie siedzi :sorry2: Dzisiaj tak sie awanturowala, ze musielismy co chwile ja wyciagac i sobie spacerowala :happy2: Nawet jak do sklepu weszlismy to nie chciala w wozku jechac i przesadzalismy ja do koszyka na zakupy :-D
Czyli pewnie niebawem bedziemy chodzic na spacery bez wozka przed blok zamiast robic kilometry w wozku :sorry2:

:-D:-D:-D A pamiętasz jak rozmawiałyśmy o wózkach i pisałam, że raczej nie będę kupować, bo skoro córcia chodzi to nie będzie chciała w nim siedzieć. W końcu możesz zrozumieć o co mi chodziło:-D:-D:-D`

Witam:tak:
my dzisiaj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Katowic:tak: obkupiłam Natalkę do bólu:tak: kupiłam kurteczkę wiosenną różową:sorry2: w Ikea kupiłam krzesełka do stolika:tak: i kosze na zabawki:tak:

Agutku moja jak nauczyła się chodzić to też miała takie faz6y w wózku:baffled: ale już przeszło:-D jak tylko jest najedzona to siedzi grzecznie:tak:

Witam sie wieczorkiem :-)
Laura choć nie umie chodzić też dzisiaj sie buntowała na spacerze siedząc w spacerówce :baffled: wyciągnęłam ją,troche pochodziła (za rączki jeszcze) i sie uspokoiła. Dzisiaj zasnęła mi siedząc na kolanach (w kościele):-D po poudniu musiał być cyc ale spała w łóżeczku (nie w wózku) prawie 2 godziny :szok:. teraz poszła spać dopiero po "Tańcu z gwiazdami". chwilke z cycem (jakieś 25 minut, normalnie szok bo czasem potrzeba jej 1,5 godziny cycania zanim na dobre uśnie:zawstydzona/y::wściekła/y:)

Dzień dobry :-)
U nas się robi super pogoda, słonko wychodzi a ja muszę jechać do pracy, szkoda mi, bo po 3 dniach z córeczką ten poniedziałek to katorga:confused::baffled::baffled::baffled: A dzisiaj mam cięzki dzień, najpierw praca, póxniej księgowa i płacenie Zusu- będzie bolała mnie kieszeń dzisiaj:baffled::baffled:
Udanego dnia Wam życzę:-):-)

Dzien doberek :-)

:-D:-D:-D A pamiętasz jak rozmawiałyśmy o wózkach i pisałam, że raczej nie będę kupować, bo skoro córcia chodzi to nie będzie chciała w nim siedzieć. W końcu możesz zrozumieć o co mi chodziło:-D:-D:-D`

no wlasnie masakra :szok: myslalam, ze nas to ominie, bo zawsze tak grzecznie w wozku siedziala :dry:a wczoraj ciagle awantury :baffled: a srednio mi sie usmiecha zamienianie spacerow na siedzenie pod blokiem :baffled:

Agutku moja jak nauczyła się chodzić to też miała takie faz6y w wózku:baffled: ale już przeszło:-D jak tylko jest najedzona to siedzi grzecznie:tak:

no to dajesz mi jakas nadzieje, ze jeszcze torche pospacerujemy z wozkiem sobie :-D

kasia powodzenia dzisiaj :-)

Witam:-)
moja córcia coś ostatnio wstaje o 7:wściekła/y: a gdzie te czasy gdy sypiała do 9:30:sorry2:
ja dzisiaj ruszam do pracy:tak: a dzień taki piękny:-(

reklama
Witam i zaraz zbieram się na spacerek bo rzeczywiście za kilka dni ma być pogorszenie pogody więc trzeba korzystać :tak:

Moja wytrzymuje w wózku jakieś półtora godziny a później też chce wysiadać chociaż jeszcze nie chodzi. Najlepiej żeby ją nieść na rękach.

Do góry