reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
i szybko znikam:tak: biorę sie za porządki :tak: o 15 mają przyjść goście:tak:

u nas to samo :-p wiec dalam spokoj ;-)

roksi na jakie szczepienie idziesz z Natalka:confused:
cos dodatkowo robicie? bo teraz w kalendarzu jeszcze nic nie ma :confused:
właśnie sie zastanawiam:confused: i książeczce mam wpis "jak skończy rok" ale z tego co wiem ale z tego co pamiętam ma być bezpłatna;-) chyba to będzie mmr:tak:

dzien dobry, nie spimy od 6 :-p

właśnie sie zastanawiam:confused: i książeczce mam wpis "jak skończy rok" ale z tego co wiem ale z tego co pamiętam ma być bezpłatna;-) chyba to będzie mmr:tak:

z tego co ja wiem i czytalam MMR jest za mniej wiecej miesiac :happy2:
ja tak ide, na przelomie 13 i 14 miesiaca i tak tez kazano mi w przychodni :tak:
udanej imprezki wam zycze :-)

dzisiaj mloda babcia zabiera na wycieczke do coccodrillo wybierac prezent urodzinowy ;-) a my musimy za porzadki sie zabrac :rolleyes:

my wyspane, zabieramy się za porządki przed świąteczne:-) Wika nie potrafi zdmuchnąć świeczki, ale do urodzin ma jeszcze trochę czasu to może się nauczy:-):-):-)a jak nie to mama pomoże:-):-)
Agutek my mamy taki roczny bilans u nas w przychodni, który nam właśnie odwołali to znaczy przerzucili na przyszły tydzień bo pediatra zachorowała, a ja za tydzień nie moge.......to znów przerzucę....

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH KOBIETEK NA BB OD MOJEGO M

Załączniki

• f0c7d1ae7e369f77.jpg
    f0c7d1ae7e369f77.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 33
Hej :-) mz juy po impreyce urodyinkowej ;-):tak: strasznie sie balam jak to wszystko wzjdzie ale bylo naprawde baardzo fajnie imprezka sie udala :tak: zdjatka wstawie jak odsapne troszke ;-)bo jeszcze musze naszykowac na poniedzialek bo robimy jeszcze jedna taka ,mini, imprezke w dniu urodzinek :tak:aaa i co do swieczki to moja Malunia tez wolala lapac ja paluszkiem niz zdmuchnac :-pa wzbrala krzyzk :szok::-D;-)polozylam zamiast rozanca bo tu w Uk nie mam :no:

milego weekendu zycze ;-):blink:

jak tam kobietki w dniu kobiet? ;-)
ja dostalam od meza ostatni tom Harrego Pottera :-) Tak sobie zazyczylam, zeby mi kwiatka nie przynosil, ktory zaraz zwiednie :-D

mamy juz za soba zakupy i nawet spotkalismy babcie z mloda w cocodrillo i wiem co dostanie :-D

reklama
dziewczyny jak myslicie kiedy powinnam pierwszy raz polozyc corcie do lozeczka w jej pokoju - na drzemke dzienna czy nocne spanie? tak zeby nie przezyla jakiegos wielkiego szoku :eek:

Do góry