reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

rany, moje dziecie nie potrafi pic z kubka niekapka:szok:, do tej pory dawałam mu herbatke z butelki i mleczko tez (tzn próbowałam mu dać),
dzisiaj mu dałam pierwszy raz, a on próbuje cały czas odgryźć ustnik:szok:, jak go tego nauczyć:confused:

reklama
ale pusto :szok:

no tak early days i cherokee to to samo :tak: mi one bardzo przypasowaly, bo sa bardzo dobre jakosciowo i latwo sie przez glowke nakladaja, ale pewnie te drewexu tez sa super, bo na takie wygladaja :tak:

a rozgladalas sie za firma sofija?
u nas taka jedna "slynna" polozna bardzo poleca ta firme i ma praktycznie tylko jej ciuszki :tak:
ona chyba tez polska jest :-)

moje dziecko spalo po poludniu i nie marudzi teraz, a ostatnio budzila sie z placzem i marudzila okropnie :-p

rany, moje dziecie nie potrafi pic z kubka niekapka:szok:, do tej pory dawałam mu herbatke z butelki i mleczko tez (tzn próbowałam mu dać),
dzisiaj mu dałam pierwszy raz, a on próbuje cały czas odgryźć ustnik:szok:, jak go tego nauczyć:confused:

chyba tylko konsekwentnym podawaniem picia w niekapku :sorry2:
moja na poczatku tez nie bardzo wiedziala o co biega ale po kilku razach zalapala :tak: ja zaczelam picie podawac w niekapku juz jakos jak miala 4,5 miesiaca :happy2:

nie zalamuj sie tylko codziennie dawaj w niekapku, w koncu zrozumie o co chodzi :tak: powodzenia :happy2:

u mnie już po porządkach:tak: wypoczynek i dywan wyprane:-D
Natalka opanowała pić z kubka z rurką:tak: po prostu zobaczyła jak starszy kolega pije i sama załapała;-)
zmykam na solar bom blada jak ściana:angry:

Raczej wszystko jest w sklepach. Early Days niby nie ma, ale to jest to samo co Cherokee. Zobaczę jak to dalej pójdzie, bo w sumie dopiero 2 dzień dzisiaj. Myślę, że dobrze jest mieć jak najszerszy asortyment, bo ludzie lubią kupić różne rzeczy za jednym zamachem. No ale tego nie przeskoczę ;-).
Early days to chyba nie to samo co Cherokee:no:
Early Days sprzedaje Primark, a Cherokee Tesco:tak:i te pierwsze sa troche tansze:tak:

Ewelina nie martw sie, Piotrusiowi na pewno szybko pojdzie nauka z kubeczka:tak:Olivka na poczatku sie krztusila, ale w koncu zalapala;-)
a to taki prawdziwy niekapek, ktory ytrzeba przycisnac, zeby cos wyplynelo?
my mamy po prostu taki ustnik s trzema dziurkami, z ktorego normalnie leci, lekarz mi powiedzial, ze lepiej od razu do takiego dziecko przyzwyczaic, bo to zdrowsze dla zebow:tak:

hejka!

nawet nie straszcie, że coś się zmieni w spaniu Zosi:szok:, dwie drzemki po 1,5 to jest to:tak::tak::tak:

blueberry - wiesz dobrze, że na rozkręcenie interesu czasu potrzeba:tak:

ile Marcowiątka piją herbatki/soczku? ostatnio, za radą agutka daję Zosi po obiedzie a ona nie chce:szok:nie pije nic tylko mleko, czy to normalne?

reklama
moze nie jest spragniona ;-)

u nas ilosc picia jest naprawde zroznicowana..sa dni ze oproznia ten kubek 200ml i dopija jeszcze, a czasem wypija tylko 20-30ml i koniec :eek:

Do góry