reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzien dobry :-)

nocka przespana...uff...troche sie w koncu wyspalam :rolleyes:
ale nie chwal dnia przed zachodem slonca...zobaczymy co dzisiejsza noc przyniesie :evil:

reklama
my też miałyśmy spokojną nockę, ale chyba niedługo się to zmieni, bo jak widzę te górne zebole co idą a wyjść nie mogą to szok, Wika cała pośliniona:no::no:u nas zima nastała, pada śnieg, strasznie, a ja chciałam WIOSNE:wściekła/y:
miłego dnia Wam życzę a ja uciekam szykować sie do pracy:baffled::confused::confused:

Witam:tak:
sypie u nas śnieg:szok::szok::szok:
mała ładnie spała:-) dzisiaj przyjeżdża do nas facet i będzie prał wypoczynek i dywanik u Natalki:tak: zastanawiam się jak córcia zareaguje na ten jego sprzęt:confused: bo domowego odkurzacz sie nie boi:no:

Bernadettko[/b], nie wiem czy można. A nie da się usunąć tej kurzajki? :-) A to ma być ślub kościelny, czy cywilny? Jak cywilny, to myślę, że można ;-)[/quote

luby był wczoraj powiększyć o rozmiar, bo i tak stwierdził, że gdyby nie było kurzajki to i tak jest za ciasna, a mećzy się juz z tym paskuctwem z 3 miesiące - smaruje masciami ale nie pomaga, a nazabieg nie pojdzie, bo się boi:szok::-D

A noc wyglądała u nas następująco:
23.30 - pobudka i szał do 02.00
05.15 znów pobudka i pół godziny marudzenia
07.00 - pobudka grrr
a zebów kolejnych nie widać
Jestem wykończona, a tu sprzatanie mnie czeka całego mieszkania grrr.
Zabieram się do roboty, miłego dnia kobitki

Witam :tak:
U nas nocka też cała przespana i rano jeszcze córcia zdrzemnęła sie z nami godzinkę :tak:
Obudziło nas słońce i mamy ładną pogodę. Po śniegu nie ma śladu.

zastanawiam się jak córcia zareaguje na ten jego sprzęt:confused: bo domowego odkurzacz sie nie boi:no:

Moja za to lubi jak się wyciąga odkurzacz. Najlepiej to by wsiadła na niego i jeździła. Mówi brum, brum i się cieszy :tak:

witamz sie i my :-) u nas nocka w miare spokojna :tak: jedna pobudka na mleczko i pozniej spanie do 7.40 :tak:;-)

bernadetka ojojoj to ciezka nocka za toba :no: a czesto tak jest:confused:

witam się:-) środowo:-D

a u nas noc tradycyjna tzn pobudki od 12-tej co dwie godziny:no: i na nogach od 7-ej:angry:,
mam za to za sobą pracowity poranek:tak:, a teraz polozyłam Piotrka spać i mam chwilke dla siebie:happy2:

Dzień dobry. Późno się witam, bo mi się nie chciało wcześniej :-p. Nocka taka sobie, nie narzekam. Ale za to pogoda senna.
mojej kolezanki coreczka mowi "Ty" na siebie :-D
He he :-D. Pewnie myśli, że to jej imię, skoro wszyscy mówią do niej TY :-).

Melduję, że zmierzyłam bodziaki i wpisałam do aukcji wymiary, ale i tak nikt nic nie kupuje :-p. Chyba będę musiała się zająć handlem ulicznym :-D.

blueberry a nie masz wejscia do innych firm?
bo kolorino jest dostepne u nas normalnie w sklepach i moze dlatego ludzie nie kupuja?
moze musialabys wejsc w jakies inne marki...tylko kurde te najbardziej chodliwe to z zagranicy i trzeba miec kogos kto by kupil...chodliwe sa np. early days, no ale to ciezko bedzie zdobyc:eek:

reklama
blueberry a nie masz wejscia do innych firm?
bo kolorino jest dostepne u nas normalnie w sklepach i moze dlatego ludzie nie kupuja?
moze musialabys wejsc w jakies inne marki...tylko kurde te najbardziej chodliwe to z zagranicy i trzeba miec kogos kto by kupil...chodliwe sa np. early days, no ale to ciezko bedzie zdobyc:eek:
Raczej wszystko jest w sklepach. Early Days niby nie ma, ale to jest to samo co Cherokee. Zobaczę jak to dalej pójdzie, bo w sumie dopiero 2 dzień dzisiaj. Myślę, że dobrze jest mieć jak najszerszy asortyment, bo ludzie lubią kupić różne rzeczy za jednym zamachem. No ale tego nie przeskoczę ;-).

Do góry