reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witma kobitki,:-)

Roksi butki śliczne:tak:

Witam:-)
córcia obudziła się o 4:szok: zjadła butle i płakała:-( dawały jej popalić ząbki:angry:

U Nas tez pobudka w nocy, to juz kolejna taka noc, tylko że nie na butlę. Córcia budzi się ok.3ej, żeby zrobić siku:szok: Wysadzam ją na nocnik i śpi do rana, tak więc pieluszka sucha:happy2:

Hehe :-D:-D:-D. Znam małżeństwo, które po narodzinach trzeciego syna zaprzestało starań o córeczkę ;-).

Ja znam takie małżeństwo, które "polowało" na chłopca i udało im się za 4 razem... i za 6tym. :-D

reklama
dzien dobry:-D,

chciało mi sie chodzenia, to mam, nawet na sekunde nie moge teraz zostawic małego:szok:, łeb poobijany, wszedzie chce wstawac:tak:, nawet jak nie ma sie czego złapać:confused:, idzie pełna parą, musi nadrobić zaległości:tak:,

Elahar, dzisiaj u nas dzisiaj dzień rozpoczał sie nawet ładnie, przeswituje słoneczko i samopoczucie od razu lepsze:-D

co do ciuszków, to rzeczywiscie Wójcik ma sliczne rzeczy, ale własnie dla dziewczynek:tak:, dla chłopaków tyle o ile:nerd:, juz więcej jest w cocodrillo, ale ten sklep mam za daleko od domku:-(,

co do staran o dziewczynke, to mam stracha:-D, bo u mnie w rodzinie same chłopaki sie rodza, brat ma dwóch , siostra zaraz urodzi chłopaka (a moze juz rodzi, bo nie pisała dzisiaj do mnie:szok:), no i mój, a babci tez sie marzy wnuczka i teraz weź się staraj pod taką presją:-D:-D:-D:-D

co do staran o dziewczynke, to mam stracha:-D, bo u mnie w rodzinie same chłopaki sie rodza, brat ma dwóch , siostra zaraz urodzi chłopaka (a moze juz rodzi, bo nie pisała dzisiaj do mnie:szok:), no i mój, a babci tez sie marzy wnuczka i teraz weź się staraj pod taką presją:-D:-D:-D:-D
Hi hi u nas podobnie - teściowa już ma 3 wnuków chłopaków i chce wnuczkę, ja też bym chciała córkę, a los lubi robić na przekór ;-). No ale zobaczymy...

Witam was, my znowu po porannej drzemce:-)ale należało się bo nocka kiepska, niby ząb się pokazał ale pewnie dalej rośnie i boli:tak: jeżeli chodzi o picie to mamy małe sukcesy bo pije tylko raz, a jak się jeszcze obudzi to głównie sobie popłakuje i wierci się a po ok 5-10 min zasypia
Roksi śliczne sandałki:tak:jeżeli dobrze widze na zdjęciu to cena dwucyfrowa:-Dwięc idzie przeżyć:-D
U nas z urlopem nie wiadomo będzie do ostatniej chwili, ale coś się na pewno znajdzie, szkoda że w PL nie ma wczasów last minute:-D:-D np nad morze;-)
Na pewno na początku wakacji pojedziemy do moich rodziców w Bieszczady żeby przywieźć siostrę ( będzie się opiekować Ignacem ) a wcześniej w czerwcu chcemy nad morze. Co z tego wyjdzie zobaczymy

dzień dobry :tak:

Elahar, dzisiaj u nas dzisiaj dzień rozpoczał sie nawet ładnie, przeswituje słoneczko i samopoczucie od razu lepsze:-D
U mnie też piękny dzionek tak jak wczoraj, zobaczymy jak długo :tak: Wróciłam ze spacerku, zrobiłam pranie i liczę, że Madzia w końcu pójdzie spać. Bo na razie zamęcza mnie żeby jej rysować na kartkach :tak::baffled: Jak odkładam pisaki to ona bierze i "przylepia"mi do buzi żeby dalej rysować.

Roksi sandałki kupiłaś bardzo ładne. Moja jeszcze nie chodzi ale też się rozejrze co u nas jest w sklepach.

Roksi śliczne sandałki:tak:jeżeli dobrze widze na zdjęciu to cena dwucyfrowa:-Dwięc idzie przeżyć:-D
58zł to w miarę tanio:tak:
także buty już mamy 2 pary adidasów, lakierki, sandałki:tak: może jeszcze pomyślę o jakiś pół bucikach bartkowych;-)

powiem szczerze że nie planuje na razie drugiego dziecka:no: ale jeśli już ma być to wolałabym dziewczynkę:sorry2:

uciekam szykować się do pracy:baffled: taka ładna pogoda a ja kiszę się w gabinecie:angry: no ale jak trzeba to trzeba;-) dobrze że pracuje tylko 3 dni w tygodniu:tak: bardzo mi to odpowiada:tak: tylko pogoda jakaś przewrotna jak ja jestem w pracy to ładna pogoda jak jestem w domu to albo pada albo zimno:angry:

do wieczorka baby:-D

reklama
witam sie ponownie :-)
chyba znalazlam miejsce naszych wakacji :-p czekam jeszcze na info o potwierdzeniu rezerwacji, ale koles odpisal, ze bedzie pokoj wolny w danym terminie :tak:

Do góry