reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas tez była pogoda do bani,padało i wiało....mnie i tak jest wszystko jedno bo siedze w pracy, ale moje Dziecie nie wyszło na dworek....ja dzisiaj umieram, @ przyszła i jestem taka niedorobiona....Wika właśnie robi porządki wszystkie ksiązki z półek wyrzuciła, ide sprzątać....

reklama
a co tu taka cisza??????

Dziewczynki zarezerwowałam własnie kwatery na wakacje:-)od 9 do 18.06 bo później to nie było domków już wolnych:-):-):-):-):-)
idziemy sie kapac z Wiką....
dobrej nocki Wam życzę

Faktycznie cisza tu :-).

Ja dzisiaj rozebrałam synka do kąpieli, niosę go do łazienki i czekam aż mąż skończy nalewać wodę, aż tu nagle... poczułam miłe ciepełko na brzuchu :-). Karolek zrobił siku :-D:-D:-D.

a z jakiej firmy sandałki?
wójcik:sorry2:
148nrdi.jpg

chyba się za bardzo chwalilam bo u nas to samo:baffled:, porwało mi pranie i stanik był za siatką:-D

koniec na dziś, na 16 do pracy:confused:
madzikm dobrze że jakiś sąsiad Ci nie przyniósł :-D:-D:-D

nic wielkiego, telefony będe sprzedawać (era) ale po 1 płacą nie najgorzej po 2 praca zmianowa, wiec mały czesciej bedzie z tatą a ja tez musze isc między ludzi trochę;)
soppana gratuluję:tak: ja też poszłam do pracy i od razu się lepiej poczułam:tak: aż chce mi się wyjść z domu:tak:

Od teściowej hi hi :-D:-D:-D
od narzeczonego:-D:-D

Hej babiszonki ;-):-)

malenka juz spi wiec ja moge troszke posiedziec :blink:;-)

Roksi sliczne te sandalki :tak: bardzo mi sie podobaja :tak: a skad wiesz jaki bedzie miala Natalka rozmiar?? albo o ile wieksze kupujesz?

Hej babiszonki ;-):-)

malenka juz spi wiec ja moge troszke posiedziec :blink:;-)

Roksi sliczne te sandalki :tak: bardzo mi sie podobaja :tak: a skad wiesz jaki bedzie miala Natalka rozmiar?? albo o ile wieksze kupujesz?
kupiłam rozmiar 22:tak: są o numer za duże a nawet półtorej numera:tak:
Panie doradziły mi w sklepie że ten rozmiar będzie na lato ok:tak: bo rozmiar 23 był bardzo wielki:szok:
były jeszcze w bardziej ostrym różu;-)

bardzo ładne sandałki! design prześliczny:happy2: ja jednak myślałam o takich bez palców na lato

a nie mówiłam, że masz ulubioną firmę;-)

reklama
dzien dobry

a co tu taka cisza??????

Dziewczynki zarezerwowałam własnie kwatery na wakacje:-)od 9 do 18.06 bo później to nie było domków już wolnych:-):-):-):-):-)
idziemy sie kapac z Wiką....
dobrej nocki Wam życzę

juz nie bylo na pozniejsze terminy miejsc? :szok:zartujesz!!!
kurde musze zaczac sie rozgladac bo my w sierpniu chcielismy jechac :szok:
normalnie mnie przerazilas :baffled:
a gdzie jedziecie?

ja bym chyba nie mogla kupic butkow dla malej na zapas, bo niby panie w sklepie zapewniaja ze za jakis czas taki to a taki rozmiar bedzie dobry, a to nie jest do konca chyba tak....kazdemu dziecku inaczej stopka rosnie...
my na poczatku grudnia przymierzalismy i wszystkie oczywiscie za wielkie byly :-D pani powiedziala, ze za 2-3 miesiace 19 bedzie dobra...no i przyszlismy i nadal za duza :-D takze niestety u nas kupowanie na zapas nie wchodzi w ogole w gre :sorry2::-D

Do góry