u nas tez była pogoda do bani,padało i wiało....mnie i tak jest wszystko jedno bo siedze w pracy, ale moje Dziecie nie wyszło na dworek....ja dzisiaj umieram, @ przyszła i jestem taka niedorobiona....Wika właśnie robi porządki wszystkie ksiązki z półek wyrzuciła, ide sprzątać....
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Faktycznie cisza tu :-).
Ja dzisiaj rozebrałam synka do kąpieli, niosę go do łazienki i czekam aż mąż skończy nalewać wodę, aż tu nagle... poczułam miłe ciepełko na brzuchu :-). Karolek zrobił siku .
Ja dzisiaj rozebrałam synka do kąpieli, niosę go do łazienki i czekam aż mąż skończy nalewać wodę, aż tu nagle... poczułam miłe ciepełko na brzuchu :-). Karolek zrobił siku .
Lajla83
Fanka BB :)
wójcika z jakiej firmy sandałki?
madzikm dobrze że jakiś sąsiad Ci nie przyniósłchyba się za bardzo chwalilam bo u nas to samo, porwało mi pranie i stanik był za siatką
koniec na dziś, na 16 do pracy
soppana gratuluję ja też poszłam do pracy i od razu się lepiej poczułam aż chce mi się wyjść z domunic wielkiego, telefony będe sprzedawać (era) ale po 1 płacą nie najgorzej po 2 praca zmianowa, wiec mały czesciej bedzie z tatą a ja tez musze isc między ludzi trochę
od narzeczonegoOd teściowej hi hi
Lajla83
kupiłam rozmiar 22 są o numer za duże a nawet półtorej numeraHej babiszonki ;-):-)
malenka juz spi wiec ja moge troszke posiedziec ;-)
Roksi sliczne te sandalki bardzo mi sie podobaja a skad wiesz jaki bedzie miala Natalka rozmiar?? albo o ile wieksze kupujesz?
Panie doradziły mi w sklepie że ten rozmiar będzie na lato ok bo rozmiar 23 był bardzo wielki
były jeszcze w bardziej ostrym różu;-)
Lajla83
chyba tak zawsze jak wejdę do sklepu to coś kupięa nie mówiłam, że masz ulubioną firmę;-)
S
szalona mama
Gość
podoba mi sięHej babiszonki
Kupiłam dzisiaj to ciasto francuskie w biedronce. Jak nie zapomnę to jutro zrobię fotkę, żeby łatwiej było wam w sklepie znaleźć :-) Jak zapomnę to przypomnijcie się roksi, bardzo ładne butki
reklama
A
Agutek
Gość
dzien dobry
juz nie bylo na pozniejsze terminy miejsc? zartujesz!!!
kurde musze zaczac sie rozgladac bo my w sierpniu chcielismy jechac
normalnie mnie przerazilas
a gdzie jedziecie?
ja bym chyba nie mogla kupic butkow dla malej na zapas, bo niby panie w sklepie zapewniaja ze za jakis czas taki to a taki rozmiar bedzie dobry, a to nie jest do konca chyba tak....kazdemu dziecku inaczej stopka rosnie...
my na poczatku grudnia przymierzalismy i wszystkie oczywiscie za wielkie byly pani powiedziala, ze za 2-3 miesiace 19 bedzie dobra...no i przyszlismy i nadal za duza takze niestety u nas kupowanie na zapas nie wchodzi w ogole w gre
a co tu taka cisza??????
Dziewczynki zarezerwowałam własnie kwatery na wakacje:-)od 9 do 18.06 bo później to nie było domków już wolnych:-):-):-):-):-)
idziemy sie kapac z Wiką....
dobrej nocki Wam życzę
juz nie bylo na pozniejsze terminy miejsc? zartujesz!!!
kurde musze zaczac sie rozgladac bo my w sierpniu chcielismy jechac
normalnie mnie przerazilas
a gdzie jedziecie?
ja bym chyba nie mogla kupic butkow dla malej na zapas, bo niby panie w sklepie zapewniaja ze za jakis czas taki to a taki rozmiar bedzie dobry, a to nie jest do konca chyba tak....kazdemu dziecku inaczej stopka rosnie...
my na poczatku grudnia przymierzalismy i wszystkie oczywiscie za wielkie byly pani powiedziala, ze za 2-3 miesiace 19 bedzie dobra...no i przyszlismy i nadal za duza takze niestety u nas kupowanie na zapas nie wchodzi w ogole w gre