Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ale u nas pogoda do bani, szaro, buro i ponuro, nic się nie chce:-(, gdzie ta wiosna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie jakoś nie ;-). Na macierzyńskim dostawałam kasę bez chodzenia do pracy i mogłoby tak zostać .
u mnie cieplutko zaliczyłyśmy z Natalcią spacerAle u nas pogoda do bani, szaro, buro i ponuro, nic się nie chce:-(, gdzie ta wiosna?
u mnie cieplutko zaliczyłyśmy z Natalcią spacer
po drodze kupiłyśmy sandalki na lato kupiłyśmy rozmiar 22 więc na lato będą jak ulał w piątek je przywieźli i w sobotę już nie było dzisiaj akurat znów była dostawa więc poprosiłam żeby mi panie odłożyły bo nie miałam tyle kasy przy sobie i mój mąż odbierze je dzisiaj po pracy
U Nas też nie ma slońca, wieje, szaro i jeszcze deszcz zaczął padać. Siedzimy w domu. Wczoraj moja mama była w Dreźnie (Niemcy) i mówiła, że tam jest upał, ludzie chodzą w bluzkach z krótkim rękawkiem Nie mogę się doczekać takiej pogody, dopiero córcia będzie biegać.Ale u nas pogoda do bani, szaro, buro i ponuro, nic się nie chce:-(, gdzie ta wiosna?
U Nas też nie ma slońca, wieje, szaro i jeszcze deszcz zaczął padać. Siedzimy w domu. Wczoraj moja mama była w Dreźnie (Niemcy) i mówiła, że tam jest upał, ludzie chodzą w bluzkach z krótkim rękawkiem Nie mogę się doczekać takiej pogody, dopiero córcia będzie biegać.
my co prawda krótkiego rękawa założyć nie możemy ale w cieniu mamy 12 stopni:-)i słoneczko cudowne:-)
spacerki są teraz fajne - Zosia biega za psem, kotem, dotyka trawy, ziemi, bawimy się w chowanego i gonimy