reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
to pozostaje nam czekać aż Fredzik się odezwie:tak:
W Biedronce leży ... w lodówce, brawo blueberry :-) w sąsiedztwie serów chyba a szczerze i poważnie mówiąc to nigdzie indziej sie na nie nie natknęłam :-(
Sorki ale zaganiana jestem troszku (uprzedzałam ;-)) jak coś to poszcie i tak Was czytam wieczorkami tylko mniej piszę:zawstydzona/y:

Witam:tak:
dzisiaj wcześniej bo jedziemy na poszukiwanie mebla do salonu:tak:
także spacerek z centrum do domu będziemy miały zaliczony:tak:
popołudniu do pracy chęci dodaje mi koniec miesiąca i przelew:-D

Dzień dobry :-). Znowu wróciły ciężkie nocki. Nie wiem o co tym razem chodzi :confused:. Siedzę sobie w pracy i piję czarną kawę, bo mleko się skończyło :angry:.

dzien dobry :-)
To się opisałaś :-D:-D:-D

chęci dodaje mi koniec miesiąca i przelew:-D
A mnie jakoś nie ;-). Na macierzyńskim dostawałam kasę bez chodzenia do pracy i mogłoby tak zostać :-D.

reklama
Do góry