reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja w pantofelkach wiosennie:tak: ale Natalka jeszcze ubrana na zimowo bo w cieniu chłodno:tak: ale śpiworka z wózka juz się pozbyłam:tak:
widziałam wczoraj w 5-10-15 fajne kurteczki wiosenne ale były bardzo cienkie podszewka i materiał więc jeszcze sie wstrzymałam z kupnem:tak: w sumie to dopiero pierwszy tak ciepły dzień:tak: dzieciaki na placu zabaw jeszcze na zimowo:tak: jednio dziecko było w kombinezonie całym:szok: chyba tyłek mu się gotował:szok:

reklama
Ja ostatnio rozglądałam się za kurtką na wiosnę dla młodej i ceny mnie powaliły...ponad stówę za taki skrawek materiału? :eek:

ja patrze za kombinezonem dwuczęściowym ale bardzo cienkim, tak że jak bedzie jeszcze chłodno to jej założe spodnie, a później to sama kurteczka bedzie używana, tylko takiego jak sobie wymyśliłam to nigdzie nie moge znaleźć, bo wszystkie takie grube jak na zime......
my po obiedzie babcinym nażarci jak świnki i teraz leniu****emy......

Ja ostatnio rozglądałam się za kurtką na wiosnę dla młodej i ceny mnie powaliły...ponad stówę za taki skrawek materiału? :eek:
w 5-10-15 były po 49zł:tak: ale chyba Natalka w 86 nie wejdzie :no: tzn wejdzie ale będzie tak na styk:baffled: chyba kupie 92 ładniejsze są te z mniejszej rozmiarówki:tak:

upiekłam babkę:tak: mąż położył się mała w łóżeczku a mi się nudziło:sorry2:

ja chciałam pudding dzisiaj zrobić, ale mąż nie chciał...a za mną tak chodzi ostatnio ochota na coś słodkiego, że masakra :szok:

chyba wkrótce skuszę się na coś i albo upiekę albo kupię...na razie wyjadam młodej chrupaczki :-D

Moja córcia już padła:tak: mało spała na spacerze weszliśmy na obiad a malutka spała w wózku tylko 30minut i jakaś babka głośno sie zaśmiała i mała sie obudziła:angry:

Moja córcia już padła:tak: mało spała na spacerze weszliśmy na obiad a malutka spała w wózku tylko 30minut i jakaś babka głośno sie zaśmiała i mała sie obudziła:angry:

a jak się park prezentował?

ja lubię 5 - 10 - 15 bo jest tani choc niezbyt dobry gatunkowo;-)
Zosię też dziś ubrałam jeszcze w zimową kurtkę bo to zdradliwe słoneczko ale półbutki już w użyciu:-)

mój ostatni post był chyba za długi:-D i przeoczyłyście moje pytanie - na jakim dziale szukac w hipermarketach ciasta francuskiego?

reklama
madzikm o tym samym ostatnio myslalam...tez nie wiem gdzie szukac :-D
wiem tylko o tym mrozonym, ale o takim zwyklym to tez nie wiem :-p

Do góry