reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się i ja :tak:
Mojej Madzi urodziny wypadają w wielki piątek więc odłożymy do niedzieli i będzie większa imprezka :tak:
Za PIT się jeszcze nie zabrałam ale w końcu trzeba. Mam jakiś wzór na płycie i chyba tak spróbuję ale jeszcze nie zaglądałam.

reklama
U nas też szaro buro i ponuro:-( ale wyjdziemy się troszkę przewietrzyć niedługo.
Biodro mnie napiernicza :wściekła/y: już dłuższy czas ale dzisiaj to już nie mogę się ruszać za bardzo . NIe wiem czy mnie nie przewiało gdzieś:-(

no ja sie wczoraj wieczorem zawzielam i sprawdzilam...wczesniej mialam juz draft...zajelo mi to z 15 minut i gotowe dzieki wlasnie programikowi ;-)
dzisiaj pakuje w koperte i wysylam do US i z glowy i tylko czekac na kase hehe :-D

no ja sie wczoraj wieczorem zawzielam i sprawdzilam...wczesniej mialam juz draft...zajelo mi to z 15 minut i gotowe dzieki wlasnie programikowi ;-)
dzisiaj pakuje w koperte i wysylam do US i z glowy i tylko czekac na kase hehe :-D

No właśnie im szybciej się do nich wyśle tym kasę szybciej zwrócą :tak:

Witam Panie :-)

u nas tez ponoro :baffled::angry: i zimno chyba bo jak wstalam to chlodno w domciu bylo :tak::-(

Roksi to Natalka wczoraj poszalala :-D;-)

witam was a Ignaś dziękuje za życzonka, fakt za miesiąc już prawdziwe urodziny:szok:ale to zleciało...
A my dziś pospaliśmy sobie, Ignaniu obudził się wprawdzie o 5.45, ale wyprawiliśmy tatusia do pracy i o 7 poszlismy spać jeszcze na 2 godzinki:happy2:
Nasz synek się ostatnio zrobił bardziej Taty:baffled: jak tylko się obudzi to mama nie istnieje, nawet mi robi "papa" i tylko do taty na ręce:szok: M. się czasem wścieka bo chce w spokoju zjeść śniadanie, ale jak widzi zadowoloną minę synka to kapituluje:-) i tak sobie razem jedzą chlebek, nawet Ignac pije trochę herbaty i taki jest dumny że może pić "siiiiiiiii" ;-) a jak M wychodzi no to jest ryyyyyyyyk straszny:confused:

Dziewczyny a odliczałyscie ulgę na dzieci???
Jest to w miarę mało skomplikowane?? a Internet, czy trzeba mieć wszystkie rachunki, czy umowę??
Bo ja się jakoś nie moge zebrać:zawstydzona/y:

my mamy prosta sytuacje...pit z jednego zkladu pracy wiec szybko to idzie...
soppana rozliczalam ulge i internet...musisz miec na internet faktury - gdyby US chcial cie skontrolowac.

no i troche zwrotu wyszlo - mamy w planach przeznaczyc to na wakacje :-)

Soppana, ja jeszcze się nie rozliczałam, ale ulgę będę odliczać na pewno. Nie sądzę, żeby było to skomplikowane :-). Za internet trzeba mieć fakturę. Jeżeli nie dostajesz co miesiąc faktury, to możesz poprosić dostawcę internetu, żeby wystawił Ci fakturę za cały rok.

reklama
ja sobie na pity poczekam, bo zanim zus mi przyśle to chyba marzec bedzie no i jeszcze z pracy muszą mi przysłać....ja tez odliczam ulge, niestety netu mi sie nie uda, bo nie jest na mnie :( ale i tak zwrocik wyjdzie

Do góry