reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie, ja niestety nie moge dosiąść do laptopa, nawet na sekundę:no:, Piotrus tez chce ze mna pisać i to sie konczy zawsze wyrwaniem jakiegoś klawisza:szok:
teraz śpi, więc nadrabiam zaległości, ale nie mam ich za dużo:-D, pewnie przez pogodę i z racji poniedziałku:-p.

Gratulacje dla Ignasia od ziomala Piotrusia:-D:-D:-D:-Dna ostatnie miniurodzinki:tak::tak::tak:

reklama
my tez już po kolacji:-)Wiktoria spi a ja buszuje po necie, mój m lezy z chorą nogą:-:)-(a ja latam tez koło niego no szok:angry::angry:
miłej nocki Wam zyczę:-):-):-):-)

buziaki dla 11miesieczniakow ;-):tak:

dziewczyny a Wy jak robicie dzieciaczkom urodzinki? w dzien w ktory im przypada czy odkladacie na najblizszy wekeend?? bo ja juz sama niewiem :confused: jedni radza tak inni inaczej :sorry2:

buziaki dla 11miesieczniakow ;-):tak:

dziewczyny a Wy jak robicie dzieciaczkom urodzinki? w dzien w ktory im przypada czy odkladacie na najblizszy wekeend?? bo ja juz sama niewiem :confused: jedni radza tak inni inaczej :sorry2:
i My przyłączamy się do zyczeń :-)

Aga u Nas urodzinki wypadają w poniedziałek, więc byśmy je robili dzień wczesniej - w niedzielę. Jednak zaistniały pewne okoliczności, że będziemy musieli przełożyć imprezkę o tydzień albo o 2 tygodnie.

dzien dobry

u nas urodzinki wypadaja w piatek i tak tez robimy :tak:

My tez przylaczamy sie do zyczen - troszke spoznione ale szczere :-)

dzień dobry wszystkim w ten szary dzień
aga my mamy w sobote i w sobote robimy :)
kurcze niech już przychodzi ta wiosna bo ja mam dołka przy takiej pogodzie, szaro,brzydko, okropieństwo, a dzisiaj juz jade do pracki
do zobaczyska wieczorkiem

reklama
Witajcie:-)
wróciłam wczoraj z pracy po20 a tu moja córcia nie śpi:no: i tak grasowała do 24:szok: nie wiem co ja napadło:angry:

uciekam myć włosy:tak:

Do góry