reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a co tu tak cichutko:szok:
dzisiaj zaszalałam i kupiłam córci sukieneczkę z krótkim sweterkiem na roczek:tak:

reklama
Chyba idzie przesilenie wiosenne bo ja też jakaś klapnięta dzisiaj jestem i w końcu ide spać. Dobranoc kobietki :tak:

cos malo "plodne" dzisiaj bylyscie :-D:-D a ze internet tez mozna rozliczyc to nawet nie wiedzialam :no:
Aga dobre:-D:-D:-D:-D
uciekam spać jutro dzień wolny:tak: chyba trzeba by było niedługo zabrać za porządki urodzinowe:baffled: okna mam mega brudne:baffled: chyba ruszę z myciem w przyszłym tygodniu:happy2:
wypłodziłam coś więc idę spać:-D

hej...jestem padnieta...wczoraj mielismy ciezki dzien i normalnie dzis wymiekam :baffled:
nie mielismy z kim zostawic malej, bo tesciowa teraz zachorowala na to co my i maz musial wziac do konca tygodnia urlop, bo ja nie moge :angry:

niech juz bedzie piatek popoludnie :rolleyes:

Witam ja nadal nie potrafie za wami zandążyć, chodzę zmęczona i chyba nigdy się nie włącze do żadnych rozmów. Byłam u Ginka, wszystko ok, maluch ma 1 cm i to jest 9 tydzień.

reklama
Witam:-)

Witam ja nadal nie potrafie za wami zandążyć, chodzę zmęczona i chyba nigdy się nie włącze do żadnych rozmów. Byłam u Ginka, wszystko ok, maluch ma 1 cm i to jest 9 tydzień.
Rybka super że wszystko ok:tak: zmęczenie to rzecz normalna ja w pierwszych tygodniach potrafiłam 2 godziny spać popołudniu:szok:

Do góry