reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dobry wieczór!
U nas dzisiaj pogoda do bani! :no:
Szymka atakują zęby (wygląda jakby rosły mu 2 może 3 czwórki i jedna trójka :confused: - mam nadzieję, że to "4" bo podobno "3" wychodzą na końcu)
no ale na koniec dnia, przed kąpaniem ostrzygliśmy Szymka maszynką :-)

A ja czuję się już całkiem ok. Mega dawka wit C i wiśnióweczka (swoja;-)) zrobiły swoje :-) mam nadzieję, że zarazki nie wrócą.
nie martw sie kochana ;-) mam kolezanke ktora ma synka (2latka) i 3 wyszly szybciej niz "1" :tak:

reklama
dzien dobry
u nas nadal niechec do jedzenia....wieczorem 80ml z wielkim wysilkiem jej wcisnelam (potem przez sen ja dokarmialismy), rano po calej nocy tylko 100ml....gdzie ten moj zarlok sie podzial?
ogladalismy dziasla i zadnych zmian....
nie wiem o co biega, nic jej nie pasi :eek:

debiutantko napisz do allegro o zwrot prowizji...

Dzień dobry.

Jakoś mi się pomyliły tygodnie i wczoraj myślałam, że już w tym tygodniu koniec lutego :szok:. Zestresowałam się, że nie jestem jeszcze gotowa z firmą. Najgorsza ta księgowość...

Wczoraj psikałam Karolowi do nosa tym sprayem Nivea, a on odchylał głowę do tyłu i otwierał buzię. No to mu psiknęłam raz do buzi :-p. Potem mały spryciul co chwilę mi dawał spray do ręki i otwierał paszczę, a ja udawałam że mu psikam i mówiłam psik psik :-D. A potem udawałam, że sobie psikam do nosa i podawał mi na zmianę swój spray i moje krople do nosa :-).

debiutantko napisz do allegro o zwrot prowizji...
A tej *** negatywa wystaw :-). Co za jakaś niedorobiona baba :angry:.

Dzień dobry
Ja wreszcie wyspana bo nie ma to jak w swoim domku. No i u nas śnieg pada od rana. Podobno chwilowy powrót zimy ma być.

Muszę sie poskarżyć...wczoraj po raz pierwszy wystawiłam cos na allegro, a dokładnie fotelik po M i dziś patrzę a już ktoś go kupił! :szok: Ucieszyłam się, że mi ten pierwszy raz tak dobrze poszedł a tu niedawno maila dostaję, że kupująca się przeliczyła z budżetem i że nie ma kasy i takie tam.... Ręce opadają z bezmyslnością ludzi. A może to taki nowy "sport" - robienie z ludzi idiotów na allegro ..:angry::baffled:
.

Debiutantka takie sytuacje niestety się zdarzają. Nam 3 razy. Fakt, że odzyskaliśmy prowizję ale nerwów trochę zjedliśmy bo niektórzy to przez miesiąc zapewniali, że zapłacą a w rezultacie skończyło się i tak na anulowaniu.
Ale negatyw dostali.

Wczoraj psikałam Karolowi do nosa tym sprayem Nivea, a on odchylał głowę do tyłu i otwierał buzię. No to mu psiknęłam raz do buzi :-p. Potem mały spryciul co chwilę mi dawał spray do ręki i otwierał paszczę, a ja udawałam że mu psikam i mówiłam psik psik :-D. A potem udawałam, że sobie psikam do nosa i podawał mi na zmianę swój spray i moje krople do nosa :-).

.

blueberry fajna zabawa :-D :-D

Witam:-)
ja też maa przejścia z allegro:angry: mój mąż potrzebował drugi telefon do pracy:tak: więc kupiliśmy jakiś taki zwykły niedrogi za 300zł:tak: wpłaciłam kasa a na drugi dzień koleś ma konto zawieszone:szok: nie odbiera telefonu nie odpowiada na emaile:no: miną w tym tygodniu dwa 2 tyg od wpłaty:baffled: napisał mi wczoraj że dziś wszystko się wyjaśni:baffled:
sprzedawca miał dużo rzeczy sprzedanych przede wszystkim telefonów:baffled:

u nas pogoda okropna, śniegu trochę leży,ale zimno i pada deszcz ze sniegiem więc ze spaceru nici...
ja miałam przejścia na allegro ale to z kolesiem co nie miał jeszcze komentarzy i teraz powiedziałam że nie sprzedaje nic takim ludziom....straciłam 2 tyg.
a ja dalej ciągnę zwolnionko....jeszcze na miesiąc mam :) oddejdą mi 2 m-ce w płaceniu zusu z czego się bardzo cieszę...

Witam się wieczorem

Widzę, że zakupy butów pełną parą :).

Muszę sie poskarżyć...wczoraj po raz pierwszy wystawiłam cos na allegro, a dokładnie fotelik po M i dziś patrzę a już ktoś go kupił! :szok: Ucieszyłam się, że mi ten pierwszy raz tak dobrze poszedł a tu niedawno maila dostaję, że kupująca się przeliczyła z budżetem i że nie ma kasy i takie tam.... Ręce opadają z bezmyslnością ludzi. A może to taki nowy "sport" - robienie z ludzi idiotów na allegro ..:angry::baffled:

Blueberry77 oby Ci się tacy klienci nie trafiali bo to strasznie wkurzające. Tylko niepotrzebne zawracanie głowy i stracona kasa za prowizje...

Uff ... to sobie ponarzekałam.
ciesz się że nie zdązyłaś wysłać, bo jakby potem sie rozmysliła to jeszcze więszy kłopot, mi baba nie dość że wystawiła negatywa to jeszcze kazała zapłacić za przesylkę zwrotną. Na szczęscie interweniowałam i okazało się że to była zwykła naciągaczka

Moje dziecko niedawno usnęło. Niestety nie w łóżeczku tylko znowu u mnie na rekach. :-( Ale odłożyłam ją i śpi.
A ja grzeję ostro dzisiaj w mieszkaniu bo mi strasznie zimno a przez tą pogodę mam paskudny nastrój. Dobrze, że gotować nie muszę bo mam wałówke od teściowej :tak:

moja Wika jest niezmordowana, jeszcze nie spała tylko lata i lata....a ja bym z chęcią się położyła, bo po obiadku jakos mnie zmogło i jeszcze ta butelkowa pogoda...

reklama
nas też pogoda jakaś dziwna...szaro, buro, jakoś zimno. niby w domu grzeje ale i tak mam zimne ręce, dobrze że Ignaś ma rączki ciepłe.
I teraz ciągle mi odsuwa i przysuwa szufladę od klawiatury:confused:fajna zabawa :-)+

ja też nieskutecznie próbuje uśpić młodego bo obiadek trzeba rovbić

Do góry