reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

agutek - dzięki za poprawienie linka, a co było nie tak? bo ja się długo męczyłam:zawstydzona/y:

dobrze wklejasz linka to nie twoja wina tylko tego forum, ze zawsze po wyslaniu wiadomosci rozwala link :baffled:
najlepiej zanim wyslesz wiadomosc kliknac podglad i wtedy forum naczyta nazwe strone i link dziala lub tez wklejac link poprzez ikonke "wstaw link" wtedy nie powinno nic sie psuc :-)

reklama
Agutku bylam wlasnie na zamknietym i czytalam komentarze do zdjec .....a mnie znow opuscily Twoje fotki :-( kiedy wstawisz cos jeszcze zebym mogla Cie zobaczyc?:confused:

my juz w domku...cały dzień poza nim to troche masakra szczególnie że cały czas sie siedzi za stołem:baffled::baffled:Wiktoria wymeczona, bo nie spała w ogóle,marudzi teraz strasznie....
ważyłam się dzisiaj i stwierdziłam że zostało mi do zrzucenia sprzed ciąży 2 kg:-):-)które mam w sadełku na brzuchu i schabkach:baffled::baffled::confused:przydałyby się ćwiczenia ale mi sie nie chce, więc trudno niech sobie będą:happy2:
uciekam bo moja marudka znowy marudzi....
miłej nocki wam życzę

My już jesteśmy w domku i jestem wykończona przez te wyjazdy. Już mi się córcia nie daje tak łatwo uśpić jak wcześniej. :-( Wstaje za każdym razem jak ją kłade i rzuca smokiem. Teraz przynajmniej 3-4 razy muszę wejść do niej do pokoju, pewnie nie potrzebnie biorę ją na ręce ale tak mi najszybciej usypia i odkładam do łóżeczka.
I jeszcze co się zmieniło to już wieczorem pije mleko jak tata poda i nie protestuje ale przy zasypianiu muszę być ja.

Dobry wieczór!
U nas dzisiaj pogoda do bani! :no:
Szymka atakują zęby (wygląda jakby rosły mu 2 może 3 czwórki i jedna trójka :confused: - mam nadzieję, że to "4" bo podobno "3" wychodzą na końcu)
no ale na koniec dnia, przed kąpaniem ostrzygliśmy Szymka maszynką :-)

A ja czuję się już całkiem ok. Mega dawka wit C i wiśnióweczka (swoja;-)) zrobiły swoje :-) mam nadzieję, że zarazki nie wrócą.

reklama
Witam się wieczorem

Widzę, że zakupy butów pełną parą :).

Muszę sie poskarżyć...wczoraj po raz pierwszy wystawiłam cos na allegro, a dokładnie fotelik po M i dziś patrzę a już ktoś go kupił! :szok: Ucieszyłam się, że mi ten pierwszy raz tak dobrze poszedł a tu niedawno maila dostaję, że kupująca się przeliczyła z budżetem i że nie ma kasy i takie tam.... Ręce opadają z bezmyslnością ludzi. A może to taki nowy "sport" - robienie z ludzi idiotów na allegro ..:angry::baffled:

Blueberry77 oby Ci się tacy klienci nie trafiali bo to strasznie wkurzające. Tylko niepotrzebne zawracanie głowy i stracona kasa za prowizje...

Uff ... to sobie ponarzekałam.

Do góry