reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam wszystkich cieplutko, choć za oknem u nas - 8. Nas też dziś cały dzień nie ma, mała u tesciowej a ja mam zjazd. Miłego dnia

madzikm świetne butki

reklama
Witam się i ja :-). Jeden dzień mnie nie było i tyle do nadrobienia :szok:. A nie było mnie, bo zostawiłam komputer w pracy.

Wczoraj byliśmy u mojego taty w nowym mieszkaniu. Karolek się zaprzyjaźnił z suką wilczycą, chciał jej dać buzi :-D.

na allegro ale tylko na tych akcjach gdzie są podane dokładne wymiary
Zastanawiam się, czy w sklepie nie jest taniej. Bo ludzie nieraz kupują w sklepie i sprzedają na allegro takie markowe ciuszki.

blueberry ma od marca zacząć, liczę na dobre ceny po potrzebuję smoczków;-)
A jakie smoczki Cię interesują? Bo Aventu nie będzie :no:. Ceny na allegro są takie, jak w hurcie :szok:. Chyba na początek będzie tylko TT i może jakieś ciuszki (ale takie zwykłe, polskie).

Jak Mały sie wyspał to pojechaliśmy poszukać dla mnie okularów bo dla mnie oprawki znaleźć jest trudno ale mam jednego sprawdzonego optyka i udało się ale humor mi się pogorszył bo sześć stówek pęknie a to i tak najtańsza wersja (jedne z najtańszych oprawek i niepocieniane szkła):angry:
Ja w Vision Express zapłaciłam 500 zł za szkła połowicznie pocieniane i oprawki nawet nie najtańsze. Jakiś rabat był na oprawki.

witam sie i ja :-)

mam prosbe czy ktoras mogla by wstawic linka z tymi bucikami?? bo ja niewiem jak je zobaczyc :baffled::zawstydzona/y:

moja coreczka dzisiaj obudzila sie uwaga...o 4:30 nad ranem :szok: i spac wogole nie chciala :no: dopiero po 6 przysnelysmy na jakies 2-3godzinki :tak:

Ewo przesyłam ci "wirtualnego kopniaka" :-D:tak::rofl2: ja też nie lubie chodzić do lekarzy ale jak ma to ulżyć? :sorry:

Dziękuję wszystkim za motywację:-), moźe poskutkuje, szczególnie że znów boli mnie gardło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pytanie: dlaczego w tym roku tyle razy choruję?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie było mnie przez godzinke a moje Dziecie na czole ma wielkiego guziora, tatuś nie przypilnował a Wiktoria styknęła sie z framugą......

To ja nie będę pisać co się stało u Nas:-( Efekt jest taki, że córcia ma "objechany" nosek, aż krew się polała. Stało się wczoraj, a dziś na szczęście już nie wygląda tak źle, zrobił się już strupek. Guzy i siniak to u córci normalne, tylko że ona nie płacze jak się uderzy, więc nawet nie wiem skąd te "obrażenia".

To ja nie będę pisać co się stało u Nas:-( Efekt jest taki, że córcia ma "objechany" nosek, aż krew się polała. Stało się wczoraj, a dziś na szczęście już nie wygląda tak źle, zrobił się już strupek. Guzy i siniak to u córci normalne, tylko że ona nie płacze jak się uderzy, więc nawet nie wiem skąd te "obrażenia".

Moja też twardziel jak się uderzy to nie płacze, chyba że bardzo mocno. A podrapany nosek też ma często. Chociaż ostatnio to ja z takim nosem chodziłam ;-)

hej!

agutek - dzięki za poprawienie linka, a co było nie tak? bo ja się długo męczyłam:zawstydzona/y:

i lepiej się już czujesz?

rybka - przeżywasz bardzo wizytę u gina?

bernadettka - a co studiujesz? i jak sprawuje się baby spider?

roksi - pani mówiła, że to są butki dla szczupłej, normalnej nożki, dla dzieci o wysokim podbiciu się nie nadają, a Natalka jaką ma nóżkę?

reklama
Ewelina a niewiesz gdzie u nas w Bydgoszczy sprzedaja buciki tej firmy "Bartka"? :sorry2: bo ja nie kojarze ,zebym widziala taki sklep :no:

Do góry