reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No i jak porównanie Huggisów i Pampersów Agutek?? :confused: Były y nas w promocji Hugisy za 37 zł mega paka i zastanawiałam się, czy by nie kupić, ale w końcu kupiliśmy Pampersy 3, tyle, że są trochę za duże na Piotrusia..

reklama
dla mnie lepsze huggisy - ale koniecznie superflexy - bo maja gumke na plecach co zapobiega wyciekaniu...pampersy nam przeciekały na plecy niestety...

wczoraj chcaiłam kupić huggisy 3 ale były pakowane po 60 szt. 34zł :confused: a pampersy 3 88szt. 47zł ale to było w realu u nas w tesco pampersy są po 42zł:tak: a czy huggisy są w większych opakowaniach niż 60szt.:confused: :confused: :confused:

Witajcie Mamuśki

Dostałam smsa od Justine - od 23 kwietnia jest z Małą w szpitalu bo po szczepieniu przeciw gruźlicy ma zapalenie węzła chłonnego i dostaje antybiotyk.

Bidulki się muszą w szpitalu męczyć...

Witajcie Mamuśki

Dostałam smsa od Justine - od 23 kwietnia jest z Małą w szpitalu bo po szczepieniu przeciw gruźlicy ma zapalenie węzła chłonnego i dostaje antybiotyk.

Dużo zdrówka dla Małej i niech do nas szybko wracają:-)

ooojjjjoooojjjj to sie narobilo :szok:
justin wracajcie do nas jak najszybciej
zdroweczka zycze

apropos szczepionek czy to nie ma roznicy kiedy je zrobia bo my minelismy termin i teraz ammy nastepny dopiero na za 2 tygodnie czyli jak mamy bedzie mial prawie 3 miesiace:baffled:

wogule to nie wiem co sie z Tristanem ostatnio dzieje
nie moge dac sobie rady
ostatnie 2 dni wogule prawie nie spi w dzien
wczoraj np spal w sumie 30 minut
to byly 5 minutowe drzemki i budzil sie z takim wrzaskiem jakby go ze skory obdzierali
i tak jest od 2 dni
a jak nie spal to plakal bo byl zmeczony
i nic nie pomgalo noszenie bujanie ,skakanie spacerek nic
na wieczor mial juz takeimale oczka i dalej nie mogl spaci smoka odziwo wypluwal
nie przeszkadza mi jaknie spi ale jak tak krzyczy to juz jest problem
wczoraj zdral sobie az gardelko i ma chrypke
dzisiaj juz sie tez zaczzelo krzykim o piotej rano i juz nie spi
ale cale szczescie nbarazie sobie steka a tylko poplakuje a nie ryczy jak wczoraj:baffled:

Witajcie Mamuśki

ojoj :-( koniecznie pozdrów od nas dziewczynki!
niech Laura szybko wraca do zdrowia i do domku z mamą :-)

My mieliśmy mieć dzisiaj szczepienie i w ostatniej chwili lekarz wziął sobie wolne :wściekła/y: a jeszcze w poniedziałek zapewniali, że normalnie będzie pracował :baffled: wkurzyli mnie, bo następne szczepienia dopiero za tydzień, mała będzie już miała 8 tygodni :eek:
wszystko nam się poprzestawia...

dzień dobry:-) u nas ciężka noc Natalka marudziła jak szalona idę kupić jej cos do apteki na dziąsła bo strasznie się wyżywa na smoku i mojej piersi:szok: wczoraj wieczorem miała 37stopni

reklama
roksi mam nadzieję, że nic poważnego nie dolega Natali...
co ci polecili w aptece?

miloku i jak dzisiaj Tristanek?
też ciągle płacze czy już lepiej?

wiecie, wczoraj u nas było lodowato, więc dzisiaj ubrałam małą i siebie cieplutko na spacer, zebyśmy nie zmarzły...
wychodzimy na dwór a tu upał :oo:

w domu zimno, więc byłam przekonana, że na dworze tak samo jak dzisiaj tyle, że ze słońcem...
ale się zgrzałam :rolleyes:

na szczęście mała się nie upociła ;-)

Do góry