reklama
A
Agutek
Gość
dla mnie lepsze huggisy - ale koniecznie superflexy - bo maja gumke na plecach co zapobiega wyciekaniu...pampersy nam przeciekały na plecy niestety...
A
Agutek
Gość
tak, sa mega paki
debiutantka
Marcówka 2007
Witajcie Mamuśki
Dostałam smsa od Justine - od 23 kwietnia jest z Małą w szpitalu bo po szczepieniu przeciw gruźlicy ma zapalenie węzła chłonnego i dostaje antybiotyk.
Bidulki się muszą w szpitalu męczyć...
Dostałam smsa od Justine - od 23 kwietnia jest z Małą w szpitalu bo po szczepieniu przeciw gruźlicy ma zapalenie węzła chłonnego i dostaje antybiotyk.
Witajcie Mamuśki
Dużo zdrówka dla Małej i niech do nas szybko wracają:-)
M
miloku
Gość
ooojjjjoooojjjj to sie narobilo
justin wracajcie do nas jak najszybciej
zdroweczka zycze
apropos szczepionek czy to nie ma roznicy kiedy je zrobia bo my minelismy termin i teraz ammy nastepny dopiero na za 2 tygodnie czyli jak mamy bedzie mial prawie 3 miesiace
wogule to nie wiem co sie z Tristanem ostatnio dzieje
nie moge dac sobie rady
ostatnie 2 dni wogule prawie nie spi w dzien
wczoraj np spal w sumie 30 minut
to byly 5 minutowe drzemki i budzil sie z takim wrzaskiem jakby go ze skory obdzierali
i tak jest od 2 dni
a jak nie spal to plakal bo byl zmeczony
i nic nie pomgalo noszenie bujanie ,skakanie spacerek nic
na wieczor mial juz takeimale oczka i dalej nie mogl spaci smoka odziwo wypluwal
nie przeszkadza mi jaknie spi ale jak tak krzyczy to juz jest problem
wczoraj zdral sobie az gardelko i ma chrypke
dzisiaj juz sie tez zaczzelo krzykim o piotej rano i juz nie spi
ale cale szczescie nbarazie sobie steka a tylko poplakuje a nie ryczy jak wczoraj
justin wracajcie do nas jak najszybciej
zdroweczka zycze
apropos szczepionek czy to nie ma roznicy kiedy je zrobia bo my minelismy termin i teraz ammy nastepny dopiero na za 2 tygodnie czyli jak mamy bedzie mial prawie 3 miesiace
wogule to nie wiem co sie z Tristanem ostatnio dzieje
nie moge dac sobie rady
ostatnie 2 dni wogule prawie nie spi w dzien
wczoraj np spal w sumie 30 minut
to byly 5 minutowe drzemki i budzil sie z takim wrzaskiem jakby go ze skory obdzierali
i tak jest od 2 dni
a jak nie spal to plakal bo byl zmeczony
i nic nie pomgalo noszenie bujanie ,skakanie spacerek nic
na wieczor mial juz takeimale oczka i dalej nie mogl spaci smoka odziwo wypluwal
nie przeszkadza mi jaknie spi ale jak tak krzyczy to juz jest problem
wczoraj zdral sobie az gardelko i ma chrypke
dzisiaj juz sie tez zaczzelo krzykim o piotej rano i juz nie spi
ale cale szczescie nbarazie sobie steka a tylko poplakuje a nie ryczy jak wczoraj
A
Agutek
Gość
Witajcie Mamuśki
ojoj :-( koniecznie pozdrów od nas dziewczynki!
niech Laura szybko wraca do zdrowia i do domku z mamą :-)
My mieliśmy mieć dzisiaj szczepienie i w ostatniej chwili lekarz wziął sobie wolne a jeszcze w poniedziałek zapewniali, że normalnie będzie pracował wkurzyli mnie, bo następne szczepienia dopiero za tydzień, mała będzie już miała 8 tygodni
wszystko nam się poprzestawia...
reklama
A
Agutek
Gość
roksi mam nadzieję, że nic poważnego nie dolega Natali...
co ci polecili w aptece?
miloku i jak dzisiaj Tristanek?
też ciągle płacze czy już lepiej?
wiecie, wczoraj u nas było lodowato, więc dzisiaj ubrałam małą i siebie cieplutko na spacer, zebyśmy nie zmarzły...
wychodzimy na dwór a tu upał
w domu zimno, więc byłam przekonana, że na dworze tak samo jak dzisiaj tyle, że ze słońcem...
ale się zgrzałam
na szczęście mała się nie upociła ;-)
co ci polecili w aptece?
miloku i jak dzisiaj Tristanek?
też ciągle płacze czy już lepiej?
wiecie, wczoraj u nas było lodowato, więc dzisiaj ubrałam małą i siebie cieplutko na spacer, zebyśmy nie zmarzły...
wychodzimy na dwór a tu upał
w domu zimno, więc byłam przekonana, że na dworze tak samo jak dzisiaj tyle, że ze słońcem...
ale się zgrzałam
na szczęście mała się nie upociła ;-)