ewa co tam u was słychać?
Mieliśmy dziś gości i jestem padnięta, tyle sprzątania i pieczenia. Narobiłam się, tylko nic nie mogłam spróbować - jestem na diecie, ale nie odchudzającej:-) . Wiktoria ma alergie pokarmową, tylko nie wiadomo na co, napewno na mleko i jego przetwory
, na czekoladę. Jak zjem coś zakazanego to zaraz ma krostki na buzi. NArazie moje główne pożywienie (bo nie jedzenie) to suche wafle i woda, ale za to chudnę w oczach - szkoda, że nie w d....
Moje dziecko dzisiaj przeszło samo siebie
Zasnęła po 21, a na karmienie obudziła się dopiero o 4.30.
To się jej jeszcze nie zdarzyło...i chyba nie muszę pisać w jakim stanie były moje cycusie
Agutek - też kiedyś przeżyłam te cudowne chwile, kiedy Piotruś spał od 21 do 4.30 :-)
Ja takich chwil nie pamiętam:-)
A ostatnie noce są koszmarne.. Potrek śpi od ok. 21 do 1-2, a potem się zaczyna stękanie i płacz, godzinna drzemka i znowu i tak do rana :sick: Próbuję dociec z czego to..
Wiki na dobre usypia ok.22ej, budzi się o 00:30, potem ok.3ej - 4ej. Jak zaczyna popłakiwać (boli ją chyba brzuszek) to wyciągam cyca:-) , przysuwam się do niej i... idę spać, a Skarbeczek uspokaja się - ssie pierś i przestaje - potrafi tak długooo - bawi się
Jak ją wezmę do karmienia w nocy to już zostaje ze mną w łóżku.
Ja od dziś męczę Piotrusia opaską - konieczność niestety, bo uszka coraz bardziej odstają - ciągle mu się podwijają
Nie wpadłam na ten pomysł
Wiktoria lubi odginać sobie uszy, to by utrudniło jej zadanie
My dzisiaj caly dzien na zakupach
mezus dostal bonusa i zonka musiala go wydac
co prawda w wiekszym wymiarze te ciuszki ale przeciez musze w czyms chodzic zanim schudne;-)
ja liczę na to, że w końcu wróce do wagi wyjściowej. Po porodzie siostra kupiła mi spodnie i niestety nie zmieściłam się w nie, a teraz są dużo za duże
, aż miło... Niestety jeszcze mi trochę zostało.
Dziewczyny, może założymy wątek - dzieciaczki u lekarza?
Ucze Wiktorię mówić - powtarza ma, la, bu, ba, ma, me itd. ale mówi też EBA
, a miało być oczywiście EWA, ale do tego też dojdziemy.