reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hop hop, muszę naprawić to co zepsułam...chciałam zamieścić linka i mi się nieżły bajzel zrobił

reklama
hejka wieczorkiem!

ewa - to ja tez kopię wirtualnie - dla Twojego dobra!

zdrówka kobitki!

no i kupilismy buciki, podaję tylko numer bo nie da rady zamieścić linka, nie wiem czemu

no więc 91606-81V, kosztowały 129 zł, mimo, że jesienne to bez promocji bo nie przeceniają z ubiegłego roku:crazy:

Faktycznie dziewczyny baluja dzisiaj :-D bo pusto ;-)

Madziakim a jak mozna zobaczyc te buciki? :confused: bom ja troszke zacofana :zawstydzona/y:

gasze swiatlo Dobranoc :blink:

Dzień dobry :tak:
Ja już na nogach od pół godziny bo córa nie zamierza spać. A jak ona nie to i mama też nie, dobrze, że chwilowo u babci siedzi to ja poranną kawę wypiję :tak:
Wczoraj dopiero zaliczyliśmy z M kolację walentynkową w greckiej restauracyjce. Lepiej późno niż wcale bo już mi się chciało gdzieś wyjść z domu.

Potpatruje trochę informacje o bucikach i też zamierzam w najbliższym czasie jakieś namierzyć. Ale moja jeszcze nie chodzi więc chyba nie muszę się bardzo spieszyć.

Miłej niedzieli :tak:

ja też się witam niedzilnie
nie mam Wiktorii w domu a i tak spac nie mogę już sie przyzwyczaiłam do wstawania wczesnego....dzisiaj jedziemy na obiadek do kuzynki mojego m wiec cały dzień poza domkiem....
madzikm superowe te butki....bardzo fajne kolorki.....miłych spacerków Wam życzę.....
ide robić sniadanko......skoro już wstałam...

Witam niedzielnie:-)
poszłam spać o 2 i jestem nieprzytomna:baffled:
chyba utnę sobie drzemkę razem z córcią;-)

Madzikm
bardzo ładne tez biorę je pod uwagę:tak:

reklama
dzien dobry

Fredzik wspolczuje choroby :-( ja skapitulowalam wczoraj wieczorem i siegnelam po lekarstwa meza, skoro to ta sama zaraza to i na mnie powinny leki podzialac nie? zastanawiam sie czy meza jutro z mala do pediatry nie wyslac, niech ja obejrzy, bo katarek tez nadal ma...juz ponad tydzien:baffled:

madzikm sliczne buciki :-) u nas same zimowe byly, wiec na wiosenne musze poczekac, jesiennych nie da rady kupic.

Do góry