Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh tigger przyzwyczajaj się, ze córka będzie coraz mniej spała w dzień...niestety
Czasami chciałoby się, żeby dziecko pospało co nie? I miało się trochę czasu dla siebie ;-)
ALe jeszcze troszkę i będą bardziej kumate, da się grzechotkę i się same pobawią, bo teraz w rączkę nic nie wezmą...
Myślę, że powoli wychodzimy z tego najgorszego okresu ;-)
A potem będą wychodzące ząbki
bo masz chyba ustawiony suwaczek ,ktory pokazuje tylko miesiące, a nie dni...dlaczego u mnie na suwaczku pojawia sie napis, ze Hanulka ma 2 miesiace,przeciez ma 2 i kilka dni!a wpisalam dobrze!
jak to jest?nie wiecie czesem?
ale mam refleks, co?ale lepiej pozno niz wcala!;-)
sluchajcie dziewczyny
czy to mozliwe zeby Tristan zaczal juz zabkowac?
slini sie jak buldog jakis , wszystko do buzi bieze , jak sie go przytula to zaslini cale ramie bo je sobie smokta
marudny jest strasznie , dydka rzuca p o calej buzi
w zasadzi ja mialam 3 mieisce jak mialam zabka pierwszego ale on ma dopiero 2 i 4 dni