reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie Mamuski,
Ale mnie tu dawno nie bylo!
klopoty z komputerem!!!!!
tyle zaleglosci!
wkleilam kilka fotek mojej Hanulki na zamknietym!
milego ogladania!

reklama
a w ogóle to coś mało mam marcowych zagląda:confused: to pewnie dlatego że pogoda super i mamy z dzidziami cały dzień na dworze:tak: my też od rana spacerujemy wpadamy do domu na przerwe by się dożywić i spacerujemy dalej:laugh2:

Heh tigger przyzwyczajaj się, ze córka będzie coraz mniej spała w dzień...niestety :rolleyes:

Czasami chciałoby się, żeby dziecko pospało co nie? I miało się trochę czasu dla siebie ;-)

ALe jeszcze troszkę i będą bardziej kumate, da się grzechotkę i się same pobawią, bo teraz w rączkę nic nie wezmą...

Myślę, że powoli wychodzimy z tego najgorszego okresu ;-)

A potem będą wychodzące ząbki :-D

no wlasnie, teraz jak nie spi i sie nudzi, to od razu wrzask, bo przeciez ja na razie jestem jejjedyna atrakcja:-D
za jakis czas sie na szczescie zabawkami zajmie:-)

bo jaktak dalej pojdzie to spale wszytskie garnki(dzisiaj jeden mi sie udalo...);-)

dlaczego u mnie na suwaczku pojawia sie napis, ze Hanulka ma 2 miesiace,przeciez ma 2 i kilka dni!a wpisalam dobrze!
jak to jest?nie wiecie czesem?

no chyba, musez to sprawdzic!
Sluchajcie kochane...wiem, ze to troche pozno,ale dopiero teraz nadrabiam zaleglosci na forum!i w zwiazku z tym,ze dopiero teraz odczytalam gratulacje za urodzenie Hanulki chce bardzo,ale to bardzo

podziękować za gratulacje i ciepłe słówka
od was wszystkich!
Kochane jestescie wszystkie i kazda z osobna!
Wiedzialam,ze to najsympatyczniejsze dziewuszyska na forum!:-) :-) :-)

bogda witaj :tak: :-)

ide zaraz hanie ogladac:tak:

sluchajcie dziewczyny
czy to mozliwe zeby Tristan zaczal juz zabkowac?
slini sie jak buldog jakis , wszystko do buzi bieze , jak sie go przytula to zaslini cale ramie bo je sobie smokta
marudny jest strasznie , dydka rzuca p o calej buzi
w zasadzi ja mialam 3 mieisce jak mialam zabka pierwszego ale on ma dopiero 2 i 4 dni:szok: :szok:

reklama
ale mam refleks, co?ale lepiej pozno niz wcala!;-)

;-) :-p :-D

sluchajcie dziewczyny
czy to mozliwe zeby Tristan zaczal juz zabkowac?
slini sie jak buldog jakis , wszystko do buzi bieze , jak sie go przytula to zaslini cale ramie bo je sobie smokta
marudny jest strasznie , dydka rzuca p o calej buzi
w zasadzi ja mialam 3 mieisce jak mialam zabka pierwszego ale on ma dopiero 2 i 4 dni:szok: :szok:

miloku nie mam bladego pojęcia :no:
moja młoda też czasami się ślini, puszcza ślinowe bańki i ssie wszystko co znajduje się w pobliżu jej ust...

Laski jak ubieracie dzieci w te upały, bo ja już kompletnie nie wiem jak moją małą ubierać :baffled: Niby gorąco, a jednak wiatr dość mocny wieje :rolleyes:

Do góry