A
Agutek
Gość
roksi nie strasz Mel ;-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie ja dxisiaj dostalam@ bu a bylo mi tak dobrze
juz wiem skad ten spadek formy i przygnebienie
jakos nadwyraz bolacy jest ten okres
moze dlatego ze pierwzy od jakiegos czasu
często tak mamy robią nawet jak dziecko nie ma problemu z bioderkami to i tak pieluszkują znajoma nie pieluszkowała i córka jak miała 3 miesiące to musiała leżeć w takich specjalnych majtkach ciężko było to wykleczyc u niej i te majtki miala aż do 8 miesiąca bidulka:sick:Trochę nie zaglądałam do Was, ale już jestem z powrotem. Byłyśmy w szpitalu:-( , bo Wiktoria miała biegunkę. Nawet nie chcę sobie tego przypominać. Jak zakładali jej wenflon to ryczałyśmy obie. Te pieprzone baby nie chciały mnie wpuścić do zabiegowego, a jak już tam się wepchałam (słyszałam jak córcia przeraźliwie płacze) to wyganiały mnie, ale i tak postawiłam na swoim. Mam chyba do tego prawo, żeby z nią być?
Mam do Was pytanie. Jak pieluchować dzieciaczka? Wiem, że na pampersa tetrowe pieluchy, ale jak i ile? Nie wychodzi mi to. Mała pokręci się trochę i już ma nóżki prosto. Lekarz powiedział, że jest dobrze z jej stawami biodrowymi, ale żeby miesiąc pieluchować Nie mam pojęcia po co, skoro jest dobrze? Chyba, że z niego taki specjalista Jak z naszej pediatry
magdakap, ale ty karmiłaś wtedy pewnie piersią co?
6 kg?? o jacie, ale te wasze dzieciaki przybierają na wadze szybko! :-)
u mnie to samo Natalka zasypia u siebie w łóżeczku a w nocy jak ją zabieram do karmienia to zostaje u nas do rana zawsze sobie obiecuje że ja odniose do siebie tylko czekam aż zaśnie ale to zazwyczaj ja pierwsza zasypiama wogule to jestem mieka dupa bo synek co rano juz od paru dni laduje u nas w lozku i spi z nami
budzi sie o 5 to go przebieram karmie gadam z nim troche i on u nasw wyrku zasypia na troche
a mialam tego nie robic
ale jak go do wyrka nie bralam to musialam co 2 minuty wstawac do niego bu mu dydo wylatywal i sie budzil albo trzeba bylo go za raczke trzymac
a tak ja sobie przysypiam jeszcze a on spokojniejszy spi
ale potem bedzie problem nie?